Η Φούλαμ συμφώνησε με Άρσεναλ για τον Σεντρίκ Σοάρες

Ο Πορτογάλος μπακ της Άρσεναλ, Σέντρικ Σοάρες, πλησιάζει στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του στη Φούλαμ.

Ο Μάρκο Σίλβα ζήτησε από την διοίκηση της Φούλαμ την απόκτηση του 31χρονου αμυντικού, δεδομένου ότι ο Σέντρικ Σοάρες δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μικέλ Αρτέτα.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές, με την Φούλαμ να είναι πρόθυμη να αγοράσει τον Σοάρες από την Άρσεναλ, ενώ στο τραπέζι έχει πέσει και το ενδεχόμενο του δανεισμού με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι.

Ο Σέντρικ Σοάρες έχει καταγράψει μόλις δύο εμφανίσεις με την Άρσεναλ την φετινή σεζόν και ψάχνει διέξοδο από το Emirates, αφού θέλει να πάει σε μια ομάδα που θα αγωνίζεται βασικός.

Δειτε Επισης

Αυτός είναι ο νέος σταθμός του Ντομένικο Μεσίνα
«Δυσαρεστημένος ο Αντετοκούνμπο με την απόφαση των Μπακς να αποδεσμεύσουν τον Λίλαρντ»
Αυτό είναι το νέο μυθικό συμβόλαιο του Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ
Η μέρα που ο Δέλλας έστειλε στον τελικό την Ελλάδα-Πώς ο «Κολοσσός» έβγαλε νοκ άουτ την Τσεχία
Aνανέωσε το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και πήγε δανεικός στη Μονακό ο Άνσου Φατί
Πίο Εσπόζιτο: Ένα ονειρεμένο ντεμπούτο στην 11άδα, το «ναι» του Κίβου και το μπλόκο στον… Χόιλουντ!
Αυτή είναι η νέα ομάδα του Ζίβκο Ζίβκοβιτς
Ο Φερμίν Λόπεθ αρνείται να πάρει μεταγραφή-Yπαρκτή η ανάγκη για πωλήσεις στη Μπαρτσελόνα
Στο στόχαστρο της Πάφου ο Γιούρι Μεδέιρος-Αναφορές για συμφωνία σε ισραηλινά μέσα
Φροντιστής αποκαλύπτει το παρασκήνιο στην Premier League-«Όπλα, σφαίρες, χορεύτριες και παράνομος τζόγος»