Νοσηλεύεται υπό αστυνομική επιτήρηση η 23χρονη-Κυοφορούσε έμβρυο δέκα εβδομάδων

Υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και απόπειρα άμβλωσης, διερευνά η Αστυνομία Πάφου εναντίον ζεύγους.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 26.1.23 και ώρα 18:20, 23χρονη γυναίκα, συνοδευόμενη από τον σύζυγο της, επισκέφτηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, επειδή υπέστη αιμορραγία.

Η γυναίκα ανέφερε στον επί καθήκοντι ιατρό, ότι είχε λάβει φάρμακο με σκοπό να αποβάλει με αποτέλεσμα να προκληθεί αιμορραγία.

Εισήχθη στον Μαιευτικό Θάλαμο του ΓΝ Πάφου και διαπιστώθηκε ότι κυοφορούσε έμβρυο δέκα εβδομάδων και ότι το έμβρυο ήταν νεκρό, ένεκα του χαπιού που είχε λάβει με σκοπό να αποβάλει.

Η ίδια υπέγραψε και αποχώρησε από το Νοσοκομείο. Η Αστυνομία μετά από ενημέρωση της οποίας έτυχε, προέβη σε άμεσες ενέργειες και αφού την εντόπισε στην κατοικία της την έπεισαν να επιστρέψει στο Νοσοκομείο όπου παρέμεινε νοσηλευόμενη με σκοπό να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση του εμβρύου.

Ο  σύζυγος της συνελήφθη με ένταλμα σύλληψης για συνωμοσία και απόπειρα άμβλωσης, ενώ η ίδια παραμένει στο Νοσοκομείο υπό αστυνομική επιτήρηση.

Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως η άμβλωση απαγορεύεται αφού σύμφωνα με τη νομοθεσία, μέχρι 12 εβδομάδες δικαιούται μια γυναίκα να υποβληθεί σε άμβλωση χωρίς να έχει ιατρικό πρόβλημα, όμως αυτό δύναται να το πράξει με ιατρική πράξη και όχι από μόνη της.

Το γεγονός, είπε ο κ. Νικολάου, ότι η γυναίκα πήρε από μόνη της χάπι για να αποβάλει, την καθιστά ποινικά υπεύθυνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εικοσιτριάχρονη πήρε φάρμακα για να αποβάλει και κινδύνεψε-Νεκρό το έμβρυο

Δειτε Επισης

«Θα είμαι πάντα ευγνώμων στην ΑΕΚ, ο Αλμέιδα με έκανε επιθετικό και με απογείωσε»
Σε διεθνείς αγώνες στίβου συμμετείχαν Φωτοπούλου και Γεωργίου
Κρατάει χρόνια αυτή η κόντρα-Το... μπενταντίν, το θερμό τετ α τετ και οι μπηχτές Τιμούρ και Σωφρόνη
Καταρρίφθηκαν δύο παγκύπρια ρεκόρ στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Κ20
Με μεγάλο ντέρμπι στο Αλφαμέγα κλείνει η αγωνιστική-Κοντράρονται Άρης και ΑΕΚ
Βράζουν οι ΑΠΟΕΛίστες για Χιμένεθ-Το μπαλάκι στον Πετρίδη υπό το φόβο να χαθεί και η εξάδα
Τραγωδία στην Ιρλανδία-Νεκρός 28χρονος μποξέρ μετά από χτύπημα σε αγώνα τίτλου
Ο Ριβς ντύθηκε... ΛεΜπρόν και Ντόντσιτς μαζί σκοράροντας 45 πόντους
Ο Χασάν νίκησε τον Άκπομ και η Χάβρη έκλεισε το σπίτι της Λιλ
«Την εκδικητικότητά της η ΑΕΚ θα τη βρει μπροστά της»