«Και τα δυο γκολ προέρχονται από τα λάθη μας, από κάθε παιχνίδι μαθαίνεις»

Στα λάθη των ποδοσφαιριστών του πριν από τα δύο γκολ που δέχθηκε στο ντέρμπι, στάθηκε ο Βλάνταν Μιλόγεβτις.

Σε δηλώσεις του στη διάσκεψη Τύπο ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ ανέφερε πως «ήταν ένα καλό παιχνίδι για τις ομάδες. Παρά την ήττα, οι παίκτες έδωσαν τα πάντα, είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παιδιών. Δεν θέλαμε με τίποτα να χάσουμε, δεχτήκαμε νωρίς ένα τέρμα, πήρε ψυχολογία η ΑΕΚ. Πιέσαμε, δεν βάλαμε τη μπάλα στα δίχτυα, η ΑΕΚ σημείωσε δεύτερο τέρμα, κάναμε αλλαγές, δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι. Κοιτάμε τη συνέχεια, ο Κβιλιτάια θα μπορούσε να μας δώσει τον βαθμό, όμως η μπάλα δεν μπήκε στην εστία, τι να κάνουμε.

Πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα, χάσαμε, όμως κοιτάμε τη συνέχεια που υποδεχόμαστε τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ. Προσπαθήσαμε να παίξουμε, βγάλαμε κάποιες καλές ενέργειες. Και τα δυο γκολ προέρχονται από τα λάθη μας. όταν παίζεις σε μια ομάδα όπως είναι ο ΑΠΕΟΛ, κάθε αράουτ είναι σημαντικό. Από κάθε παιχνίδι μαθαίνεις, έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα. Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια».

Για το πρωτάθλημα ο Σέρβος τεχνικός είπε πως «είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, όμως έχει δρόμο ακόμα. Έχουμε τα πλέι οφ, η ΑΕΚ έχει ένα αβαντάζ, όμως κοιτάμε να βελτιώνουμε την εικόνα μας συνεχώς».

Για τις εμφανίσεις Μακέντα και Μπεν ανέφερε ότι «είναι δύο σπουδαίες προσωπικότητες, είναι πίσω στη φυσική κατάσταση, όμως δεν έχουμε περιθώρια, πρέπει να μας βοηθήσουν περισσότερο. Η ομάδα καλείται να τους βοηθήσει, είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά».

Τέλος ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ. «Δεν θέλω να γίνω κουραστικός. Εκτιμώ τον κόσμο. Ο ΑΠΟΕΛ είναι σπουδαία ομάδα, ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Κύπρο. Το γήπεδο είχε το «χρώμα» τους, είναι δίπλα μας, νιώθουμε ως οικογένεια. Θα έχουμε καλές και κακές στιγμές. Δεν είμαι άνθρωπος που λέω πολλά, θα κάνουμε τα πάντα για να καταφέρουμε αυτά που θέλουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς