Γιανέφσκι: Όσο μαθηματικά έχουμε ελπίδες για την εξάδα, θα το πιστεύουμε

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών το στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, έμεινε ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι.  

Μιλώντας στη διάσκεψη Τύπου ο προπονητής της ΑΕΛ ανέφερε ότι «ήταν σημαντικό παιχνίδι και για εμάς και για τη Νέα Σαλαμίνα. Ψάχναμε βαθμούς για την εξάδα. Η σημασία του αγώνα μας έκανε λίγο νευρικούς, ήμασταν και άτυχοι, είχαμε το φάουλ μετά δόθηκε πέναλτι και μετά από 15 λεπτά έγινε το 2-0. Ήταν κρίμα για εμάς. Εκεί χάθηκε το παιχνίδι. Μετά γίναμε καλύτεροι, η Νέα Σαλαμίνα έμεινε πίσω και έπαιζε στις αντεπιθέσεις, δεν έκανε ευκαιρίες. Είχαμε κάποιες προϋποθέσεις για να μειώσουμε και να μπούμε στο παιχνίδι. Με την εμφάνιση του β’ μέρους είμαι ικανοποιημένος. Αν σκοράραμε θα κάναμε τη Νέα Σαλαμίνα νευρική και ίσως να άλλαζε η εικόνα του παιχνιδιού.

Οι παίκτες τα έδωσαν όλα. Πρέπει να πάρουμε τα θετικά από το παιχνίδι, τη μαχητικότητα για κάθε μπάλα, την προσπάθεια να επιστρέψουμε. Έπαιξαν κάποιοι νεαροί που δεν έπαιξαν πολύ φέτος. Τη διαφορά την έκανε η αποτελεσματικότητα της Νέας Σαλαμίνας, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, όσο μαθηματικά έχουμε ελπίδες για την εξάδα πρέπει να το πιστεύουμε και να πάμε μπροστά».

Για τις απουσίες ο τεχνικός της ΑΕΛ ανέφερε ότι «ειλικρινά είχαμε τον Μιραλάς στον πάγκο αλλά δεν ήταν 100% έτοιμος έτσι δε ρισκάραμε στο 2-0. Ο Μπεραχίνο επίσης δεν ήταν στο 100%, δε μας αρέσει να παίρνουμε ρίσκα. Οι υπόλοιποι ήταν νεαροί παίκτες από την U19. Δεν είχαμε αρκετούς έτοιμους παίκτες να ρίξουμε μέσα αλλά ακόμη και έτσι, τα παιδιά πάλεψαν, είχαν καλή εμφάνιση. Δεν ήταν εύκολο να παλέψουμε μετά το 2-0. Ελπίζαμε να σκοράρουμε ένα γκολ για να πάρουμε ελπίδα, όλα θα μπορούσαν να συμβούν, προσπαθήσαμε, δεν είχαμε τύχη. Ήταν αποτελεσματικοί στα πρώτα 15 λεπτά και εκεί κρίθηκε».

Δειτε Επισης

Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου