Ανεπιθύμητος συμβιβασμός στο ΓΣΠ για Ομόνοια και Πάφο

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το ντέρμπι ανάμεσα σε Ομόνοια και Πάφο, που διεξήχθη στο ΓΣΠ, την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.

Ένα αποτέλεσμα, το οποίο δεν αφήνει καμιά ομάδα ικανοποιημένη.

Το τριφύλλι έχασε την ευκαιρία να σκαρφαλώσει στην 4η θέση, και με την ισοπαλία έφθασε τους 35 βαθμούς, όσους και ο Απόλλωνας.

Από την άλλη, η Πάφος έχασε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη και ανεβεί στην 2η θέση. Έφθασε τους 45 και παρέμεινε 3η. 

Ο αγώνας

Μεγάλη ευκαιρία για την Πάφο στο 2'. Ο Τάνκοβιτς, έσκαψε την μπάλα, ο Γιούστε έδιωξε, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και ακολούθως στην αγκαλιά του Φαμπιάνο. 

-Στο 3' η Ομόνοια απάντησε άμεσα, με σουτ του Κακουλή. Στο 10' Ο Μπεζούς γύρισε την μπάλα στον Κακουλή, ο οποίος ήταν έτοιμος για να πλασάρει, όμως ο Ζουνίνιο έδιωξε σε κόρνερ.

-Τεράστια ευκαιρία έχασε η Πάφος στο 28'. Μετά από λάθος του Λέζιακς, ο Ζάιρο βρέθηκε σε θέση βολής, έκανε το πλασέ, ωστόσο η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Φαμπιάνο. 

Στο 40' μετά από σουτ από τον Κακουλλή, η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Προηγήθηκε χέρι αμυντικού της Πάφου, στο γύρισμα του Μπέζους.

Οι παίκτες της Ομόνοιας διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, ωστόσο ο διαιτητής της αναμέτρησης, σε συνεννόηση με το VAR, έκρινε πως δεν υπήρξε παράβαση.

Στο 57' η Πάφος έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία. Κοντινό πλασέ του Ζάιρο, απέκρουσε ο Φαμπιάνο.

Στο 72' οι φιλοξενούμενοι έχασαν άλλη μια ευκαιρία, όταν ο Ζουνίνιο, o oποίος σούταρε, όμως απέκρουσε ο Φαμπιάνο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων 

Ομόνοια (Γιανίκ Φερέρα): Φαμπιάνο, Ψάλτης (85′ Μάθιους), Γιούστε, Λανγκ, Λέζιακς, Κούσουλος, Κασάμα (64′ Μπασιρού), Κίτσος (46′ Λοΐζου), Μπρούνο, Μπεζούς (68′ Χαραλάμπους), Κακουλλής (46′ Ανσαριφάρντ).

Πάφος FC (Xένινγκ Μπεργκ): Ίβουσιτς, Ικόκο, Κβίντα, Μπάιριτς, Ζουνίνιο, Πελάζιο (90+3′ Ντράγκομιρ), Κανέ, Χέσταντ (87′ Αμπντουραχίμι), Τάνκοβιτς, Ναμ, Ζάιρο.

Δειτε Επισης

Επηρεάζεται και ο τελικός του φούτσαλ-Η εισήγηση της Αστυνομίας
Φιλικό τεστ για την Εθνικής κόντρα στην Αρμενία-Οι τρεις απουσίες
Σε πένθος και η Ομόνοια για τον χαμό του Χρυσόστομου-«Υπήρξε ένας λεβέντης Ομονοιάτης»
Η τοποθέτηση του προέδρου του Σωματείου του Απόλλωνα-«Νιώθουμε ντροπή...»
Εδώ Αιάντας, εκεί Αίαντας, που ήταν τελικά ο Αίαντας;
Μετά τα επεισόδια ντροπής αποφασίστηκε η οριστική αναβολή του αγώνα στο Ελευθέρια
H κίνηση ανθρωπιάς του Λοΐζου για 31χρονο που δίνει τον δικό του αγώνα στη ζωή
Στεναχωρημένος ο Τιμούρ μετά τη βαριά ήττα της Εθνικής-«Αυτό μόνο λέει πολλά»
ΒΙΝΤΕΟ: Τα πήρε στο κρανίο ο Νικόλας Ιωάννου και είδε την κόκκινη κάρτα
Πάλεψε αλλά λύγισε στην ανωτερότητα της Σκωτίας η Εθνική Κύπρου