Τραγωδία στην Σπάρτη... Έφυγε από τη ζωή πεντάχρονο κοριτσάκι

Χωρίς τις αισθήσεις του μεταφέρθηκε, το βράδυ του Σαββάτου, στο Νοσοκομείο Σπάρτης, κοριτσάκι ηλικίας 5 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί που το εξέτασαν, διαπίστωσαν πως δεν είχε σφυγμό και δεν ανάπνεε και παρά τις προσπάθειες που έκαναν, δεν κατάφεραν να το επαναφέρουν στη ζωή.

Η διοικήτρια του νοσοκομείου Σπάρτης, Εύη Παπαγεωργίου, επιβεβαίωσε στο FlyNews το δυσάρεστο περιστατικό. Σύμφωνα με την κ. Παπαγεωργίου, το κοριτσάκι εισήλθε στα επείγοντα περίπου στις 18:00. Όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου έδωσε μάχη, για περίπου μιάμιση ώρα, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να επαναφέρει στην ζωή το άτυχο κορίτσι.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του παιδιού αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή, με πηγές από το οικείο περιβάλλον να αναφέρουν πως αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

Δειτε Επισης

«Ο Φόντεν να ακολουθήσει το παράδειγμα του Χάαλαντ»
«Δεν έχω ενημέρωση πως δεν ικανοποιήθηκε το Υπ. Οικονομικών, αλλά ζήτησε περεταίρω διευκρινήσεις από τις ομάδες»
«Θα ήταν σκανδαλώδης η απόφαση να μην είχαμε οπαδούς»
Ποιοι είναι οι δύο Έλληνες ψηλοί που δίνουν «μάχη» Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός (vids)
Ακυρώθηκε η κυκλοφορία του Football Manager 2025-Η ανακοίνωση των Sega και Sports Interactive
Επισκέφθηκαν το Σπύρος Κυπριανού στελέχη της FIBA-Ενημερώθηκαν για την πορεία του εργού
Ανοίγει η αυλαία της 22ης αγωνιστικής-Σέντρα στο παιχνίδι της Ομόνοιας 29Μ με την Ομόνοια
Απίστευτες αποδόσεις στα ντέρμπι του κυπριακού πρωταθλήματος με €30 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Το πλάνο της Αστυνομίας για την άφιξη και αναχώρηση ΑΠΟΕΛιστών και Απολλωνιστών στο ΓΣΠ για το ντέρμπι
Επίσημη η βόμβα Σέρχιο Ράμος στη Μοντερέι