«Ο Σκαλόνι με έβαλε αριστερά στον τελικό, γιατί ήξερε το αδύναμο σημείο της Γαλλίας»

Ο Άνχελ Ντι Μαρία είναι ο άνθρωπος των μεγάλων στιγμών για την Αργεντινή. Σκόραρε στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων το 2008, σε αυτόν του Κόπα Αμέρικα το 2021, στο Finalissima απέναντι στην Ιταλία, αλλά κορυφαίο επίτευγμα του είναι η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, όπου κέρδισε πέναλτι και σκόραρε το δεύτερο γκολ της «αλμπισελέστε».

Παρ’ όλα αυτά, εντύπωση προκάλεσε η απόφαση του Λιονέλ Σκαλόνι να τον τοποθετήσει στην αριστερή πλευρά της επίθεσης σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι, μια θέση στην οποία σπάνια έχει αγωνιστεί στην καριέρα του. Ενάμιση μήνα μετά, ο Ντι Μαρία εξήγησε σε δηλώσεις που έκανε, τους λόγους για αυτή την απόφαση.

«Ούτε εγώ περίμενα να παίξω στα αριστερά στον τελικό, ούτε καν να ξεκινήσω. Η ομάδα είχε καλή απόδοση, αλλά ο Σκαλόνι με εμπιστεύτηκε στον τελικό αφού ένιωθα πολύ καλά στην προπόνηση. Όταν είδα ότι ήμουν στα αριστερά, πίστεψα ότι ο Σκαλόνι είχε κάνει λάθος, αλλά μετά μου εξήγησε ότι θα τους ‘’χτυπήσουμε’’ εκεί, γιατί ήταν το αδύνατο τους σημείο», ανέφερε ο 34χρονος άσος της Γιουβέντους για την επιλογή του προπονητή του, που αποδείχτηκε απόλυτα εύστοχη.

Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Τόσο θα της κοστίσει η... επιχείρηση Χάλαντ για τη Ρεάλ
Υπογράφει στην Μπάγερν ο Τούχελ
Ο Mέσι έφτασε τα 800 γκολ καριέρας-Οι επόμενοι στόχοι του
ΒΙΝΤΕΟ: Παίκτες του Παναμά τσακώθηκαν και έπαιξαν πέτρα-ψαλίδι-χαρτί για τη φανέλα του Φερνάντες
BINTEO: Ο Μαρτίνες και οι συμπαίκτες του επανέλαβαν τον πανηγυρισμό με το Παγκόσμιο Κύπελλο
Με την αύρα του ρέκορντμαν Ρονάλντο η Πορτογαλία πάτησε το Λιχτενστάιν
Απέλυσε τον Νάγκελσμαν η Μπάγερν-Αναλαμβάνει ο Τούχελ
Άλωσε την Ιταλία με ιστορικό Κέιν και πήρε προβάδισμα η Αγγλία
Το 'σπασε κι αυτό-Απόλυτος ρέκορντμαν συμμετοχών με εθνικές ομάδες ο CR7
BINTEO: Τρελαμένοι οι Αργεντινοί, έτρεχαν πίσω από την αποστολή της ομάδας