Αίτηση αποφυλάκισης από τον Ντάνι Άλβες-Προτίθεται να φορέσει βραχιολάκι

Ο Ντάνι Άλβες βρίσκεται στη φυλακή με την κατηγορία βιασμού μιας 23χρονης γυναίκας. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα προχώρησε σε αίτηση στα αρμόδια όργανα προκειμένου να αποφυλακιστεί.

Ο Βραζιλιάνος κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε βάρος μιας γυναίκας σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Βαρκελώνη, μια πράξη που έλαβε χώρα τον περασμένο μήνα.

Τις τελευταίες μέρες, και μετά από εισήγηση του εισαγγελέα, καθώς θεωρήθηκε ότι υπάρχει κίνδυνος διαφυγής του από την Ισπανία, ο Ντάνι Άλβες βρίσκεται στη φυλακή (χωρίς εγγύηση) και σύμφωνα με το periodico, έχει αιτηθεί την αποφυλάκισή του.

Ο δικηγόρος του, Κριστομπάλ Μαρτέλ με έφεση που κατέθεσε ζητά να αποφυλακιστεί ο Άλβες, ενώ ο παίκτης φαίνεται ότι είναι διατεθειμένος να φορέσει βραχιολάκι, μια λύση που εξετάζει και το δικαστήριο της Βαρκελώνης σε περίπτωση που αποφυλακιστεί ο Βραζιλιάνος και προκειμένου να αποτραπεί ενδεχόμενη διαφυγή του.

Δειτε Επισης

Σάλος στην Ισπανία-Μέσο αποκάλεσε παίκτη της Φέγενορντ «απόγονο σκλάβων»
Στην αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης για τον αγώνα με τη Νάπολι ο γιος του Ζιντάν
Ας... πρόσεχε-Ο Αρτέτα έσκασε ποδιά στον Έντεγκαρντ και πανηγύρισε με «SIUUU»
Μεγάλη έκπληξη-Στην κορυφαία ενδεκάδα του MLS ο Γιακουμάκης, αλλά όχι ο Μέσι (pic)
Τι απέγινε η «χαμένη» φανέλα του Μέσι από το Μουντιάλ που αξίζει εκατομμύρια;
Ο Μέσι έκανε unfollow τον Γκαρνάτσο γιατί είναι θαυμαστής του Κριστιάνο Ρονάλντο
Στροφή σε Μουρίνιο για τη Βραζιλία αν ο Αντσελότι μείνει στη Ρεάλ
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε πρόταση στον Αντσελότι για την επόμενη σεζόν
Ο CR7 ψάχνει προσωπικό για το ξενοδοχείο του στη Μαδρίτη-Μισθός έως 2.750 ευρώ τον μήνα
Φρέναρε την Τζιρόνα και έφερε… συγκατοίκηση στην κορυφή της La Liga η Μπιλμπάο