Σοβαρές καταγγελίες από ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκε στην Κύπρο-«Με απείλησαν να λύσω το συμβόλαιο μου»

Υπονοούμενα για τον τρόπο διακοπής της συνεργασίας του με την Καρμιώτισσα, από τον Τόμας Ποντστάφσκι, ο οποίος ισχυρίζεται πως απειλήθηκε από την ομάδα των Πολεμιδιών για να λύσει το συμβόλαιο του.

Μιλώντας σε ξένο Μέσο για την απόφαση του να έρθει στην Κύπρο ο Πολωνός ποδοσφαιριστής ανέφερε πως, «είχα λάβει μια προσφορά με ενθαρρυντικές προϋποθέσεις. Έψαχνα για μια ευκαιρία να παίξω, να επιστρέψω μετά από την περιπέτεια στο Ισραήλ και ένα σημαντικό επιχείρημα ήταν ότι η Kαρμιώτισσα θα αγωνιζόταν στην Α’ κατηγορία. Σημαντικό και ότι προπονητής ήταν ο Ντούσαν Ούχριν. Ήθελα να παίξω για ένα χρόνο, να δείξω τον εαυτό μου και θα προωθηθώ σε έναν καλύτερο σύλλογο – το πλάνο ήταν το ίδιο όπως στο Ισραήλ. Δυστυχώς, πάλι λάθος κατάλαβα. Αυτός ο σύλλογος λειτουργούσε με τρελές αρχές, ο προπονητής άλλαξε επτά οκτώ φορές στη διάρκεια της σεζόν. Κανονικά κάποιο παγκόσμιο ρεκόρ».

Ερωτηθείς για την τελευταία του εμφάνιση με την Καρμιώτισσα, στην οποία έγινε αλλαγή στην αλλαγή είπε πως, «δεν έχω ιδέα, θα πρέπει να ρωτήσετε τον σύλλογο. Δεν ξέρω αν ήταν ο προπονητής που πήρε αυτή την απόφαση. Κανείς δεν μου το εξήγησε μετά. Όλα ήταν πάντα περίεργα και ανάποδα εκεί. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα έβλεπα τέτοια πράγματα».

Παράλληλα πρόσθεσε ότι, «αυτές οι επτά αλλαγές προπονητών και η απειλή ότι αν δεν λύσω το συμβόλαιο θα έχω σοβαρά προβλήματα. Για να το πω ωμά: Ένιωθα ότι απειλήθηκα και έμενα εκεί με τη γυναίκα μου. Ήδη τον Ιανουάριο, η Καρμιώτισσα ήθελε να βρω κάτι. Ωστόσο, επειδή δεν έπαιζα σχεδόν, ήταν δύσκολο. Ο σύλλογος παρουσίασε τους όρους του χωρισμού, αλλά δεν τους αποδέχτηκα. Ήθελα να συνεχίσω να αγωνίζομαι για την ομάδα μέχρι που τον Απρίλιο με ανάγκασαν να λύσω το συμβόλαιό μου. Δεν πίστευα ότι τέτοιες ιστορίες ήταν ακόμα δυνατό να συμβούν το 2023. Προσπαθούμε να συνεχίσουμε αυτή την υπόθεση, αλλά δεν είναι τόσο εύκολο, είναι δύσκολο να βρούμε μάρτυρες. Δυστυχώς, δεν υπήρξε καμία απολύτως σταθεροποίηση. Αυτό είναι γενικά πρόβλημα για τους κυπριακούς συλλόγους, ακόμη και τους καλύτερους που πληρώνουν καλά. Όλα πρέπει να γίνουν αμέσως. Υπάρχει έλλειψη υπομονής, οι προπονητές απολύονται μετά από μερικούς αγώνες, γίνονται μεγάλες αλλαγές προσωπικού κάθε μεταγραφική περίοδο και μερικές φορές ανακαλύπτεις ότι μπορεί να τεθείς εκτός δύο μέρες πριν κλείσει το παράθυρο».

Δειτε Επισης

BINTEO: Μπήκε σε πράσινο αυτοκίνητο με τριφύλλι και σφυροδρέπανο και ετοιμάζεται για τον τελικό ο Τζον
Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Εφραίμ: Ευχαριστώ την Ομόνοια που με ανέδειξε, προέκταση της οικογένειας μου το ΑΠΟΕΛ
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια-Ντάλσιο και τον ρόλο του Μοράις
Εξοφλήθηκε το χρέος του Αντώνης Παπαδόπουλος-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ με Γκαγιέγο στον πάγκο-Η ανακοίνωση του deal
Ακύρωσε εισιτήρια του τελικού που αγοράστηκαν από άλλους οπαδούς η Πάφος