Κετσπάγια: Τέτοια παιχνίδια δεν είναι εύκολα για μια μικρή χώρα όπως είναι η Κύπρος

Δύσκολο χαρακτήρισε το παιχνίδι της Εθνικής κόντρα στη Γεωργία, ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Τιμούρ Κετσπάγια.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ανέφερε πως, «ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι, ξέραμε από την αρχή ότι θα έχουμε δυσκολίες. Τέτοια παιχνίδια δεν είναι εύκολα για μια μικρή χώρα όπως είναι Κύπρος. Δεν έχω παράπονα από τους παίκτες. Έχουμε και αύριο ένα δύσκολο παιχνίδι, ελπίζω να κυνηγήσουμε κάτι από αυτό. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας, να δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας. Στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν κοντά, μπορούσαμε να πάρουμε βαθμούς».

Ερωτηθείς για το πως νιώθει που επιστρέφει στην Γεωργία είπε ότι, «από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε στον ίδιο όμιλο τα αισθήματα ήταν ανάμεικτα. Έτσι ήθελε η μοίρα. Κάθε φορά που έρχομαι στην Γεωργία είναι χαρά για εμένα».

Για τον όμιλο της Κύπρου ο Τιμούρ είπε ότι, «ήμασταν άτυχοι όταν έγινε η κλήρωση και βρεθήκαμε με αυτές τις ομάδες. Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν δύσκολο το έργο μας».

Σε ερώτηση εάν είναι αισιόδοξος ότι μπορεί να αλλάξει το κλίμα στην Εθνική απάντησε ότι, «όταν χάνεις ένα παιχνίδι ειδικά στην έδρα σου υπάρχει απογοήτευση. Ξέραμε ότι θα έχουμε δύσκολα παιχνίδια. Κάποιες φορές καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, κάποιες άλλες όχι. Είναι εθνική ομάδα, έχουμε αρκετούς παίκτες και πιστεύω ότι θα ανταποκριθούν σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι».

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»