Αναζητά τους πρώτους της βαθμούς στη Τιφλίδα η Εθνική

Η Εθνική Ομάδα Ανδρών της Κύπρου στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει το απόγευμα, στο στάδιο Mikheil Meskhi της Τιφλίδας, την αντίστοιχη ομάδα της Γεωργίας, σε αγώνα για την 8η αγωνιστική του 1ου Ομίλου των προκριματικών του EURO 2024.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 16:00 ώρα Κύπρου.

Ο προπονητής της Εθνικής Κύπρου Τιμούρ Κετσπάγια και ο τερματοφύλακας Ζοέλ Μολ, μιλώντας το Σάββατο, σε συνέντευξη Τύπου στη Τιφλίδα, έστειλαν το μήνυμα, σύμφωνα με την ΚΟΠ, ότι μπορεί η αυτοπεποίθηση της κυπριακής ομάδας να μην βρίσκεται στα καλύτερα δυνατά επίπεδα λόγω των αποτελεσμάτων που έχουν προηγηθεί, όμως, την Κυριακή, απέναντι στη Γεωργία, οι Κύπριοι διεθνείς θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, διεκδικώντας βαθμολογικό όφελος.

Παιχνίδι με ιδιαιτερότητες το σημερινό για τον Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, ανέφερε πως πάντα νιώθει χαρούμενος όταν επιστρέφει στη χώρα που γεννήθηκε, αλλά ως προπονητής, σήμερα θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό για την Εθνική Κύπρου.

Σήμερα θα διεξαχθούν επίσης για την 8η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 202 οι εξής αγώνες: Ελβετία – Λευκορωσία, Τσεχία- Νήσοι Φερόε, Νορβηγία – Ισπανία, Ουαλία – Κροατία, Πολωνία – Μολδαβία, Ρουμανία – Ανδόρα, Τουρκία – Λετονία.

Ο αγώνας Κόσοβο – Ισραήλ έχει αναβληθεί.

Τα χθεσινά αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής των προκριματικών του EURO 2024 έχουν ως εξής: Βόρεια Ιρλανδία - Άγιος Μαρίνος 3-0, Ουκρανία - Βόρεια Μακεδονία 2-0 , Βουλγαρία – Λιθουανία 0-2, Σλοβενία – Φινλανδία 3-0, Δανία – Καζακστάν 3-1, Ιταλία – Μάλτα 4-0, Ουγγαρία-Σερβία 2-1.

Δειτε Επισης

Σπουδαία μεταγραφή για την Καρμιώτισσα-Ανακοίνωσε τον Στέφαν Σίμιτς
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Τζιωνής
Oι έδρες των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας
Στην Κύπρο για τη μεταγραφή του στον Άρη ο Γκόλντσον, σύμφωνα με το Sky Sports
Η ενημέρωση της Ομόνοιας προς τον κόσμο της θα ταξιδέψει στη Γεωργία
Επίσημα στα γαλάζια ο Μπουαγκάρντ-Η ανακοίνωση του Απόλλωνα
Έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο σε Σοφοκλέους ο Απόλλωνας και τον παραχωρεί δανεικό
H αποτίμηση του ΑΠΟΕΛ για το ντεμπούτο Ελ Αραμπί και Μάιερ-Πώς προσεγγίζουν τον επαναληπτικό
Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ, ψάχνει το ποδοσφαιρικό θαύμα στην Αρένα
Έχασε αλλά παρέμεινε ζωντανή η Πάφος στη Λιθουανία