Με δύο αγώνες συνεχίζεται η 2η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League

Με δύο αγώνες συνεχίζεται σήμερα η 2η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League.

Στις 18:00, η Ανόρθωση θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ σε αγώνα που θα γίνει στην Απόλλων Αρένα, λόγω τιμωρίας της ομάδα της Αμμοχώστου. Σύμφωνα με την ΚΟΚ, η Ανόρθωση θα κυνηγήσει τη δεύτερη επιτυχία της, με τους «γαλαζοκίτρινους» να θέλουν την πρώτη νίκη.

Μία ώρα αργότερα, στις 19:00, θα γίνει το πρώτο τζάμπολ στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία, στην αναμέτρηση μεταξύ της ΕΘΑ και της Ε.Ν. Παραλιμνίου, δύο ομάδων που θέλουν να κάνουν σεφτέ στις νίκες μετά τις ήττες τους στην πρεμιέρα.

Η 2η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο το βράδυ, με τον αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον ΑΠΟΠ που θα γίνει στη Β’ Τεχνική Σχολή Λεμεσού λόγω τιμωρίας των «γαλάζιων». Η ομάδα της Λεμεσού θέλει να πετύχει το πρώτο ροζ φύλλο, ενώ το συγκρότημα της Πάφου θα κυνηγήσει δεύτερη επιτυχία.

Ρεπό σε αυτή την αγωνιστική έχει ο ΑΠΟΕΛ.

ΑΕΚ και Κεραυνός έκαναν το 2 στα 2

Στο μεταξύ, τη δεύτερη διαδοχική του νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε το Σάββατο ο Κεραυνός επικρατώντας, για τη 2η αγωνιστική, εκτός έδρας με 80-67 της ΠΑΕΕΚ, η οποία έδωσε το πρώτο της παιχνίδι στη φετινή σεζόν της ΟΠΑΠ Basket League.

Σύμφωνα με την ΚΟΚ, κορυφαίος για την ομάδα του Στροβόλου ο Shavar Lewis Raynolds Jr με 24 πόντους, 4 τρίποντα, 2 ριμπάουντ και 5 ασσίστ.

Δεκάλεπτα: 18-17, 37-42, 48-68, 67-80

ΠΑΕΕΚ (Ευριπίδης Ανδρέου): Ikpe 25 (4), Day 20 (1), Clark 6, Aντρέου 11 (3), Iερωνυμίδης 5 (1), Παφίτης, Βασιλείου, Γαβριήλ

Κεραυνός (Μιχάλης Κακιούζης): Spencer 9 (1), Thornton 8 (1), Στυλιανού 9 (1), Φ. Τίγκας 11 (1), Τaylor 11, Πασιαλής 5, Κουμής, Α. Τίγκας, Raynolds 24 (4)

Δύο στα δύο και η ΑΕΚ

Τις δύο νίκες, σε ισάριθμούς αγώνες, έφτασε και η ΑΕΚ, μετά την επικράτηση της επί του Αχιλλέα Καϊμακλίου στο Αθλητικό Κέντρο «Κίτιον» με 93-71.

Δεκάλεπτα: 26-20, 55-33, 73-50, 93-71

ΑΕΚ (Χριστόφορος Λειβαδιώτης): Γκρίφιν 22, Χόλινγκσγουορθ 19, Τζόουνς 17, Σιμιτζής 6, Μπράουν 9, El Bejjani 2, Σιζόπουλος 12, Γεωργίου, Στυλιανού, Λοιζίδης, Λουκά, Μαντοβάνης 6.

Αχιλλέας Καϊμακλίου (Μιχάλης Αρβανίτης): Μιλίνκοβιτς, Γουάτσον 19, Χειμώνας 10, Χριστούδιας, Σαχπαζίδης, Πηλακούτας 3, Τσίγκας 2, Ανθυμιάδης, Τέντιον 12, Shabazz 12, Vreeken 13.

Δειτε Επισης

Ποιοι είναι οι δύο Έλληνες ψηλοί που δίνουν «μάχη» Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός (vids)
Ακυρώθηκε η κυκλοφορία του Football Manager 2025-Η ανακοίνωση των Sega και Sports Interactive
Επισκέφθηκαν το Σπύρος Κυπριανού στελέχη της FIBA-Ενημερώθηκαν για την πορεία του εργού
Πήρε τ' όπλο του ο Ναν και ο Παναθηναϊκός κατάπιε με κατοστάρα την Εφές
Kλείδωσαν οι ομάδες του All Star στο NBA-Ποιοι θα είναι οι συμπαίκτες του Αντετοκούνμπο
Ήττα αλλά πρόκριση για ΠΑΟΚ στο Europe Cup
Επιβλητικό πέρασμα του Ολυμπιακού από το Παρίσι για τη EuroLeague
Χωρίς τον Αντετοκούνμπο οι Μπακς νίκησαν 102-112 τους Χόρνετς με εξαιρετικούς Πόρτις και Λίλαρντ
Τρεις αγώνες για 17η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League
Προπονητικό καμπ και φέτος στη Λεμεσό από τον Παύλο Κοντίδη