Παραδοχή από τον ατζέντη του Φατζόλι-«Είναι εθισμένος στον τζόγο»

Αντικρουόμενες σε σχέση με τα όσα δήλωσε ο δικηγόρος του Φατζόλι, ήταν όσα αποκάλυψε στην ιταλική εφημερίδα Repubblica ο ατζέντης του Ιταλού μέσου, Μάρκο Τζορντάνο.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη της Γιουβέντους, ο οποίος κατηγορήθηκε για αμέλεια προς το πρόσωπο του πελάτη του, απάντησε μέσα από το ιταλικό μέσο, τόσο στον πατέρα του ποδοσφαιριστή, όσο και στην εν γένει κριτική που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα.

"Ο πατέρας του Φατζόλι είπε ότι κανείς δεν γνώριζε τον εθισμό του στον τζόγο και κατηγόρησε αυτούς που υπερασπίζονται τα συμφέροντα του παίκτη", ανέφερε αρχικά, ενώ στη συνέχεια υπεραμύνθηκε του μανατζερικού γραφείου που διευθύνει, καθώς αποκάλυψε ότι όταν ανέλαβε τα δικαιώματα εκπροσώπησης του ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι του 2023, "ο πελάτης μας είχε ήδη προβλήματα".

Το γραφείο που εκπροσωπεί έχει παίκτες παγκόσμιας κλάσης, όπως είναι οι: Γκρίλις, Καμαβινγκά, Σκαμάκα, Καλούλου, Λόφτους-Τσικ και Ινσίνιε, ενώ έχει "συνεχής, στενή και προσωπική, σχέση με τους πελάτες του", τόνισε ο Μάρκο Τζορντάνο.

Κλείνοντας, μίλησε και για τον εθισμό του Φατζόλι στον τζόγο, λέγοντας ότι είναι ένα πρόβλημα που προέκυψε όταν δεν ήταν ατζέντης του Ιταλού, "παρόλα αυτά, αποφασίσαμε να μην τον αφήσουμε μόνο του. Προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε με κάθε τρόπο και πρέπει να πω ότι συμπεριφέρεται υποδειγματικά από τότε που υπέγραψε μαζί μας".

Θυμίζουμε ότι ο Φατζόλι συνεργάζεται με την εισαγγελία του Τορίνου και την Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με την ποινή που αναμένεται να του επιβληθεί να κυμαίνεται μεταξύ αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους 10 με 18 μηνών.

Πηγή: sport24

Δειτε Επισης

BINTEO: Ασταμάτητος Ρονάλντο με νέο χατ τρικ κόντρα στον Δώνη και 41 γκολ μέσα στη σεζόν
Τσάβι: Η ήττα από τη Χιρόνα δεν αλλάζει κάτι, θα συνεχίσω στην Μπάρτσα
Κλοπ: Είναι η αρχή ενός άλλου έργου με μια πολύ καλή ομάδα
Η Μπαρτσελόνα συνεχάρη την Ρεάλ Μαδρίτης για τον τίτλο με πειράγματα και για το Champions League
Ανοικτό το ενδεχόμενο να μπορεί να παίξει ο Μαρτίνες κόντρα στον Ολυμπιακό
Φουλάρει για Όσιμεν η Τσέλσι-Κατέθεσε επίσημη πρόταση
Συμφώνησε για συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τον Πιόλι η Νάπολι
Σπουδαία κίνηση από τον Ντιέγκο Κόστα που βοηθά τις πλημμυροπαθείς οικογένειες στην Βραζιλία
BINTEO: Έγραψε ιστορία στο MLS ο Μέσι με πέντε ασίστ κι ένα γκολ σε ένα ημίχρονο
BINTEO: Έγινε αλλαγή, σήκωσε το γήπεδο στο πόδι και αποθεώθηκε στο φινάλε ο Ρόις