«Τιμή μας να μας συγκρίνουν με τον Άρη, όμως δεν μπορούν να συγκριθούν οι δυο ομάδες»

Για τον αγώνα κόντρα στον Απόλλωνα, που θα διεξαχθή στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, μίλησε ο προπονητής της ΑΕΖ, Λιάσος Λουκά.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM o Kύπριος τεχνικός ανέφερε πως, «βλέπουμε πρόοδο στην ομάδα. Έχουμε δυναμώσει με περισσότερες επιλογές. Κάθε παιχνίδι να βελτιωνόμαστε και να μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Παλεύουμε όλα μας τα παιχνίδια. Οι νεαροί έχουν όνειρα. Έχουμε και κάποιους εμπείρους που βοηθάνε εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Έχουμε το δεύτερο ποιο νεανικό ράστερ στο πρωτάθλημα. Η συνέχεια είναι το ποιο σημαντικό για εμάς και να είμαστε προσγειωμένοι. Θα έχουμε βελτίωση αλλά και κάποια παιδιά που είναι ποιο έτοιμα και θα έχουμε ποιο βάθη ράστερ για την συνέχεια».

Για τον Κάστρο είπε ότι, «έπαιξε σε διάφορες ομάδες δεν έπιασε. Τον πήραμε εμείς πέρυσι από την ΜΕΑΠ είναι 26 χρονών θέλουμε να μείνει προσγειωμένος και συγκεντρωμένος . Λόγω του ότι τον θέλουμε εμείς για να μας βοηθήσει αλλά και για την καριέρα του ιδίου».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα είπε πως, «δεν δέχονται ευκολά γκολ είναι οι πρωτοπόροι. Μπαίνουμε ως αουτσάιντερ. Ξέρουμε ποιοι είμαστε αλλά και το μέγεθος του Απόλλωνα αλλά θα το παλέψουμε».

Σε ερώτηση για το τρόπο που αγωνίζεται η ΑΕΖ και αν θυμίζει Άρη ο Λιάσος Λουκά είπε ότι, «ο κάθε ένας έχει την άποψη του και είναι σεβαστή από όλους. Θέλουμε να διεκδικούμε. Να περνούμε τα παιχνίδια των 6 βαθμών και ότι πάρουμε από τους μεγάλους είναι κέρδος. Δεν αλλάζει ο στόχος μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία. Δεν μπορούν να συγκριθούν οι δυο ομάδες αν και είναι τιμή μας να μας συγκρίνουν με τον Άρη».

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος ανέφερε ότι, «σε ένα παιχνίδι μπορείς να πάρεις αποτέλεσμα αλλά έχουμε μεγάλες διάφορες και ομάδες που ξεχωρίζουν είναι η Ανόρθωση και ο Απόλλωνας. Η Πάφος , ο Άρης επίσης ξεχωρίζουν , Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ είναι πάντα υπολογίσιμοι. Η μόνο απογοήτευση είναι η ΑΕΛ».

Για την Εθνική πρόσθεσε ότι, «λείπει το κίνητρο , ψυχολογικά δεν είναι σε καλή κατάσταση. Πήγε στραβά αυτή η διοργάνωση . Όλοι μας θέλουμε μια καλύτερη Εθνική. Υπάρχουν οι ιδικοί πρέπει να δουν τι θα κάνουν να βάλουν ένα πλάνο έτσι ώστε να βάλουμε μια γραμμή και να δούμε μπροστά. Πρέπει να είμαστε όλοι πιο υπεύθυνη και πρώτα είναι η Εθνική και μετά η ομάδα. Αν δεν θέλει κάποιος να πάει να μην πάει».

Δειτε Επισης

Φιλική ήττα της Εθνικής Παίδων Κ-15 στην Αρμενία
Το μεγαλύτερο έλλειμμα για το 2023 οι αιώνιοι-Στα 37 εκ. οι οφειλές του ΑΠΟΕΛ, στα 26 εκ.της Ομόνοιας
Επίσημα στην ΑΕΛ ο Παναγιώτης Γιάννου
Η μεγαλύτερη εισφορά για τo Aντώνης Παπαδόπουλος από τον Αντρέα Πουλλαΐδη
Οι οικονομικές καταστάσεις των ομάδων-Οι δύο... κερδισμένες και οι ζημιές σε Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ
Tα λεφτά που δόθηκαν σε ατζέντηδες από τις κυπριακές ομάδες-Η πρωτιά και τα μηδενικά
Ενημερώνει τον κόσμο του που θα βρεθεί στο ΓΣΠ στον αγώνα με την ΑΕΚ ο ΑΠΟΕΛ
Παράνοια για τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου-Οπαδοί κοιμήθηκαν στο γήπεδο περιμένοντας για ένα μαγικό χαρτάκι
«Ενδιαφέρον από ομάδες του Μεξικού για τον Σα Πίντο»
Συνεχίζει στον Άρη ο Κακόριν