Απογοητευμένος ο Μακρίδης μετά τη συντριβή-«Νιώθω ντροπή, έχουμε ευθύνη»

Απογοήτευση και προβληματισμό σκόρπισε στις τάξεις της Εθνικής Ελπίδων στο ποδόσφαιρο, η χθεσινή βαριά ήττα με 9-0 από τη Γαλλία για τον 8ο όμιλο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-21.

Η πολύ βαριά ήττα στο Γκρενόμπλ προκάλεσε απογοήτευση με τον προπονητή της ομάδας Κωνσταντίνο Μακρίδη να δηλώνει απογοήτευση και ντροπή μετά το τέλος του αγώνα.

«Είμαστε απογοητευμένοι. Με στενοχωρεί αυτό το πολύ βαρύ σκορ και νιώθω ντροπή. Έχουμε ευθύνη για αυτή την κατάληξη και πρώτος εγώ που είμαι ο προπονητής της ομάδας. Πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική όλοι μας, να δούμε τα λάθη μας και γιατί φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα για να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι σε επόμενους αγώνες. Είμαστε πολύ στενοχωρημένοι, όμως πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα και με τη σκληρή δουλειά να διεκδικήσουμε το καλύτερο στις επόμενες υποχρεώσεις μας», είπε.

Πρόσθεσε πως η Εθνική ηττήθηκε από ένα καλύτερο αντίπαλο, και ο ίδιος δεν ψάχνει για δικαιολογίες. «Πιστεύω όμως ότι μέσα από την αγωνιστική μας μπορούσαμε να κλείσουμε με καλύτερο αποτέλεσμα το πρώτο ημίχρονο. Δημιουργήσαμε πολύ καλές ευκαιρίες και μπορούσαμε να σκοράρουμε σε κρίσιμα στάδια του αγώνα. Μιλώντας πάντοτε για το ίδιο χρονικό διάστημα, δυστυχώς όχι μόνο δεν τα καταφέραμε να σκοράρουμε στις ευκαιρίες μας αλλά πληρώσαμε και τα ατομικά λάθη για να πάρει έκταση το τελικό σκορ», είπε.

Το επόμενο παιχνίδι για την Εθνική ομάδα των Ελπίδων είναι προγραμματισμένο για τις 17 Νοεμβρίου στην Κύπρο με αντίπαλο τη Βοσνία / Ερζεγοβίνη.

Δειτε Επισης

Βγαίνει μπροστά ο Παπασταύρου-«Δυστυχώς δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε ο τελικός»
Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο
Η αναφορά του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τη νίκη της Πάφου-«Η χαρά μας είναι εμφανής»
Έγινε χαμός στην Πάφο για το κύπελλο-Πανηγύρισαν με την ψυχή τους (pics)
Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο
Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε