Από την Μίλαν, στα αζήτητα του Μαρόκου και η μάχη με την κατάθλιψη

Ο πρώην παίκτης της Μίλαν, αλλά και της Λαμίας, Χακίμ Μαστούρ στα 25 του παραπέμπει σε παλαίμαχο μη μπορώντας να εκπληρώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν για εκείνον παλεύοντας καθημερινά με το τέρας της κατάθλιψης.

Στα 15 του ο Κλάρενς Ζέεντορφ συμπεριέλαβε το wonderkid από το Μαρόκο, στην αποστολή της Μίλαν για την αναμέτρηση κόντρα στη Σασουόλο (18/5/2013).

Άπαντες μιλούσαν για την άρτια τεχνική κατάρτιση του Χακίμ Μαστούρ και το σπάνιο ταλέντο του. Μπορεί να μην αγωνίστηκε σε κανένα επίσημο ματς με τους «ροσονέρι», ωστόσο η δημοφιλία του είχε φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο.

Οι δανεισμοί σε Μάλαγα, Τσβόλε, η μεταπήδηση στη Λαμία, την Ρετζίνα και την Κάρπι δεν έφεραν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Η καριέρα του Μαροκινού μεσοεπιθετικού «βάλτωσε» και αναγκάστηκε να επιστρέψει στην πατρίδα του παλεύοντας για ένα restart. Η πίεση που νιώθει ωστόσο είναι τέτοια που αδυνατεί να την διαχειριστεί, εξ ου και το πρόσφατο συναισθηματικό ξέσπασμα.

«Είμαι θλιμμένος, δεν νιώθω καλά. Έχω κουραστεί να παλεύω κάθε μέρα και να εισπράττω ταπείνωση. Νιώθω έτσι για πολλά χρόνια και προσπαθώ να πάω μπροστά. Μισώ να μιλάω για το πως αισθάνομαι, αλλά αυτή είναι η κατάσταση. Πάντα προσπαθούσα να βρω τον χώρο μου, αλλά ποτέ δεν τα κατάφερα».

Ο Μαστούρ απέδωσε τις ανεπιτυχείς επιλογές της καριέρας του, στο γεγονός πως άκουσε λάθος ανθρώπους.

«Μετανιώνω που εμπιστεύτηκα λάθος ανθρώπους, οι οποίοι θα με κατέστρεφαν σε σημείο που δεν θα μπορούσα να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο. Με είδαν, όμως ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι. Θα ήθελα να τους θυμίσω πως προτού γίνω ποδοσφαιριστής ήμουν ένα απλό παιδί, όπως όλοι.

Όποτε μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο, οι περισσότεροι άνθρωποι περιμένουν να πάρω την μπάλα, να ντριμπλάρω τους πάντα και να πετύχω γκολ».

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Μόισες Καϊσέδο... Ο μασκοφόρος κατακτητής με τα μπλε!
Μόισες Καϊσέδο: O… μασκοφόρος κατακτητής με τα μπλε!
Τα 20 χρόνια στους πάγκους και η μετανάστευση στην Αυστραλία για τον Άγγελο Ποστέκογλου
Αντρές Ινιέστα: Μια ήρεμη δύναμη που δεν ζήτησε τίποτα και τα πήρε όλα
Το καθεστώς Φράνκο, η διαμάχη Μπαρτσελόνα-Ρεάλ και μια αντιπαλότητα γεμάτη ιστορία και σκιές
Ο υποτιμημένος, ο αναγεννημένος, ο δεινός εκτελεστής και η απρόσμενη προσθήκη
Φραντσέσκο Ατσέρμπι... Από τη μάχη με τον καρκίνο, στην κορυφή της Ευρώπης
«Η Μπριζ βρήκε τον δικό της… Batman»-Υπερήρωας Τζόλης, μιλάει την κατάλληλη στιγμή
Το παιδί θαύμα της Ρίβερ, η σύγκριση με τον Μέσι και η ρήτρα των 45 εκατομμυρίων
Το θαύμα της Ρέξαμ-Η ομάδα του Ράιαν Ρέινολντς ονειρεύεται την Premier League και... τον Τζέιμι Βάρντι