«Αν μπορέσουμε να κρατήσουμε τον Φερστάπεν πίσω μας...»

Έπειτα από πολύ καιρό, ο Λιούις Χάμιλτον έδειξε πως έχει στα χέρια του ένα μονοθέσιο με το οποίο μπορεί να διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα. Ο Βρετανός εκκίνησε 3ος στον Αγώνα Σπριντ του GP ΗΠΑ και τερμάτισε 2ος, πίσω μόνο από τον νικητή, Μαξ Φερστάπεν.

Ο 38χρονος δεν απείλησε ούτε απειλήθηκε, με το ρυθμό του να είναι αρκετά ικανοποιητικός. Μετά το πέσιμο της καρό σημαίας, μίλησε στον Ντέιβιντ Κούλθαρντ για τους 19 γύρους που προηγήθηκαν..

«Ήταν ένας διασκεδαστικός αγώνας. Έκανα καλή εκκίνηση και ήμουν δυνατός στην πρώτη στροφή. Είχα καλή μάχη με τον Λεκλέρ και προσπάθησα στο πρώτο μέρος του αγώνα να μείνω κοντά στον Φερστάπεν. Ο ρυθμός της Red Bull όμως δεν μπορεί να αμφισβητηθεί προς το παρόν. Είμαι χαρούμενος όμως που είμαστε λίγο πιο κοντά. Έχουμε ακόμη αρκετό δρόμο για να φτάσουμε το ρυθμό που μπορεί να έχει η Red Bull στον αγώνα. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στις τρεις πρώτες θέσεις», δήλωσε αρχικά ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.

Όταν ρωτήθηκε για το τι μπορεί να κάνει στο Grand Prix της Κυριακής πρόσθεσε: «Θα μας βοηθήσει το γεγονός πως ο Μαξ εκκινεί πιο πίσω μας. Σίγουρα όμως, βάσει του ρυθμού που είχε στο σπριντ, θα είναι αρκετά γρήγορα κολλημένος πίσω μας. Πιστεύω πως θα έχουμε μια ωραία μάχη με τους Λεκλέρ και Νόρις στον αγώνα. Φαίνεται πως έχουμε παραπλήσιο ρυθμό. Ελπίζω να δώσουμε καλές μάχες στο GP. Αν μπορέσουμε να κρατήσουμε τον Φερστάπεν πίσω μας θα είναι φοβερό. Αν όχι, δεν πειράζει».

Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στη λαμπρή εκδήλωση στα γενέθλια του «Λέοντα»
Ο Κεραυνός κατέκτησε το Super Cup Ανδρών στην Καλαθόσφαιρα ανδρών
ΝΒΑ, Μάβερικς: Τραυματίστηκε στον καρπό ο Έξουμ, φόβοι για σοβαρή ζημιά
Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τον Γουίλμπεκιν, ρήξη πρόσθιου χιαστού
MotoGP - Ιαπωνία: Παρθενική pole με ρεκόρ πίστας για τον Ακόστα, 11ος ο Μαρτίν
Η έκπληξή Σλούκα που προκάλεσε δάκρυα χαράς σε φίλη του Παναθηναϊκού που κέρδισε τη «μάχη» με τον καρκίνο
Τελικός-θρίλερ με νικητή τον Αλκαράθ στο Πεκίνο
Η αγκαλιά του Παπανικολάου με τον μικρό φίλο του Παναθηναϊκού που σκόρπισε χαμόγελα
Τένις: Ξεκούραστα στα προημιτελικά του Πεκίνου η Σαμπαλένκα
Tην πρώτη του νίκη μπροστά στον κόσμο του θέλει ο Άρης