Τρομερός ενθουσιασμός και συσπείρωση στον Απόλλωνα-«Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί»

Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο του Απόλλωνα, μετά τη νέα νίκη επί της ΑΕΖ, με τον εκπρόσωπο Τύπου της ομάδας της Λεμεσού να τονίζει ότι, «υπάρχει τρομερός ενθουσιασμός και συσπείρωση».

Σε δηλώσεις το στον ΣΠΟΡ FM ανέφερε ότι, «κρατάμε το νικηφόρο πέρασμά μας από τη Λάρνακα. Μας έβαλε δύσκολα για ένα ημίχρονο η ΑΕΖ. Το 2ο γκολ στο 46’ του Μάρκες έγειρε την πλάστιγγα προς το μέρος της ομάδας μας. Επαναλαμβάνω ότι δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Παιχνίδι με παιχνίδι ο προπονητής βάζει τη σφραγίδα του. Βλέπουμε μια ομάδα με πολύ μεγάλη συνοχή, αμύνεται και επιτίθεται ομαδικώς. Η ομάδα βγάζει πολύ μεγάλη παραγωγικότητα όσο αφορά την επιθετική της λειτουργία.

Γενικότερα σε όλα τα παιχνίδια, αν εξαιρέσουμε το ημίωρο με τον ΑΠΟΕΛ, ο Απόλλων είναι η ομάδα που ελέγχει τα παιχνίδια και κυριαρχεί. Νομίζω ότι βήμα-βήμα ο Απόλλων θα προχωρά. Πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί και ταπεινοί. Θα δούμε τον Μάιο πόσους βαθμούς θα βάλουμε στο σακούλι μας και τι θα πετύχουμε. Γενικότερα υπάρχει μια ομοψυχία. Υπάρχει τρομερός ενθουσιασμός και συσπείρωση. Ευελπιστούμε να συνεχίσουμε στην ίδια διαδρομή».

Για τον Βαλμπουενά είπε ότι, «όταν κάνεις προγραμματισμό υπάρχουν πάντοτε τα ρίσκα. Νομίζω ότι ο ποδοσφαιριστής με την παρουσία του δικαιώνει και πιστοποιεί γιατί έκανε μια τόσο μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό. Έχει καταλυτικό ρόλο και στα αποδυτήρια».

Στη συνέχεια για τον Χάμπο Κυριάκου ανέφερε ότι, «κάνει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του. Είναι ο καλύτερος Κύπριος αυτή τη στιγμή με διαφορά από τον δεύτερο. Φέτος είναι η χρονιά στην οποία θα επωμιστεί το ρόλο του ηγέτη. Κάνει απίστευτα πράγματα και τον αναλαμβάνουμε».

Δειτε Επισης

Διπλό μεγάλης σημασίας για την Ομόνοια Αραδίππου με 2-1 κόντρα στην Ομόνοια 29ης Μαΐου
Τρεις αγώνες το Σάββατο για 6η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan
ΑΠΟΕΛ: Το γκολ του Λαΐφη και η ειλικρινής παραδοχή του
Επικράτησε του Απόλλωνα η Καρμιώτισσα και έφυγε με δύο τέρματα στις αποσκευές της
Πρώτη κλήση Σωφρόνη Αυγουστή στην Εθνική Ανδρών ενόψει αγώνων Nations League
Ιστορική νίκη της Πάφου στην πρεμιέρα της στον Όμιλο του Conference League
Ο ΑΠΟΕΛ "σκόνταψε" στην Σάμροκ στην πρεμιέρα του Conference League
Φοβερές ματσάρες για το κυπριακό πρωτάθλημα με απίστευτες αποδόσεις στη Fonbet
Έμφραγμα στο 90' ο ΑΠΟΕΛ-Πέταξε δύο βαθμούς με τη Σάμροκ των δέκα ποδοσφαιριστών
Έγραψε ιστορία η Πάφος-Πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Πετροκούμπ