«Πάει για Μόντριτς το επόμενο καλοκαίρι η Ίντερ Μαϊάμι»

Στα 38 του χρόνια, ο Λούκα Μόντριτς παραμένει ποιοτικός και εξακολουθεί να έχει -περιορισμένο, σε έναν βαθμό- ρόλο στη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο είναι σαφές πως η πορεία του στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» θα φτάσει, κάποια στιγμή, στο τέλος της.

Αυτό φαίνεται πως έχει στο μυαλό του ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, που σύμφωνα με Γερμανό δημοσιογράφο θέλει να φέρει τον πολύπειρο μέσο στην Ίντερ Μαϊάμι το επόμενο καλοκαίρι!

Ο Κροάτης θα μείνει ελεύθερος σε εννέα μήνες και ο Βρετανός θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον... οραματίζεται στο πλάι του Λιονέλ Μέσι, ωστόσο για την ώρα, ο Μόντριτς έχει στο μυαλό του μονάχα τους «μερένγκες», όπως αναφέρει ο Φλόριαν Πλέτενμπεργκ.

Υπενθυμίζεται πως ο 38χρονος χαφ είναι στη Μαδρίτη από το 2012 και έχει κατακτήσει τα... πάντα, μετρώντας παράλληλα 37 γκολ και 77 ασίστ σε 495 συμμετοχές.

Δειτε Επισης

Έτοιμη να αφήσει οριστικά πίσω της τους οικονομικούς περιορισμούς της La Liga η Μπαρτσελόνα
Αποσύρει τη φανέλα με το No20 στη μνήμη του Ζότα η Λίβερπουλ
Σκληρό μπρα ντε φερ για τον Όσιμεν-Η Νάπολι είπε όχι στα 70 εκατομμύρια της Γαλατάσαραϊ
Η Ισπανία λύγισε την Ιταλία, που την ακολούθησε στα προημιτελικά-Kαταδικαστική ήττα για Πορτογαλία
Η UEFA υποβίβασε την Κρίσταλ Πάλας στο Conference League-Στο Εuropa League η Nότιγχαμ Φόρεστ
Μπόκα Τζούνιορς και Ρίβερ Πλέιτ μπαίνουν στην Clausura με στόχο να «γιατρέψουν» τις... πληγές τους
Η νέα οικονομική ανάσα για την Μπαρτσελόνα έρχεται από το Κονγκό
Πώς ο Τερ Στέγκεν επηρεάζει την ενδεχόμενη μεταγραφή του Λούκμαν στην Μπαρτσελόνα
Επιστρέφει στην Premier League o Χέντερσον
Ανοιχτό το μέλλον του Μανδά στη Λάτσιο-Ενδιαφέρον από Premier League και La Liga