Φανούριος: Eίμαστε πολύ συμπαγής αμυντικά και επιθετικά η ομάδα είναι κίνδυνος θάνατος

«Σίγουρα ήταν και είναι μια δύσκολη χρονιά από την άποψη ότι είμαστε μια ολοκαίνουργια ομάδα χωρίς αυτό να σημαίνει πως κάνουμε εκπτώσεις στους στόχους μας. Δεν αρχίσαμε καλά, άργησαν κάποιοι παίκτες να ενσωματωθούν με την ομάδα, ακόμη έχουμε εκτός τον Σαγκάλ, ο Βάργκα δεν είναι 100% ετοιμοπόλεμος όσον αφορά στη φυσική του κατάσταση. Γενικά, η ομάδα χρειαζόταν και χρειάζεται χρόνο, δουλειά και υπομονή. Ο κόσμος το αντιλήφθηκε αυτό και νομίζω έδειξε η ομάδα με την παρουσία της στα τελευταία παιχνίδια πως βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Το που θα καταλήξει η φετινή πορεία δεν ξέρει κανείς, όπως είπε και ο προπονητής, αλλά μας ικανοποιεί η σταδιακή άνοδος στην απόδοση της ομάδας», δήλωσε ο Φανούριος Κωνσταντίνου.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM o εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα ανέφερε ότι, «Οι αριθμοί καμιά φορά μας ξεγελούν, είναι όμως μια πραγματικότητα ότι με εξαίρεση το μισάωρο με το ΑΠΟΕΛ, που ήταν κατά πολύ καλύτερο από εμάς, στα υπόλοιπα παιχνίδια ο Απόλλωνας σε 3-4 περιπτώσεις απειλήθηκε στα ντέρμπι με ΑΕΛ και Άρη και με τη Δόξα. Αυτό σημαίνει πως είμαστε πολύ συμπαγής αμυντικά. Και επιθετικά πλέον η ομάδα μπροστά είναι κίνδυνος θάνατος, κάθε επίθεση είναι ευκαιρία».

Για τον Πέδρο Μάρκες πρόσθεσε ότι, «δεν είναι μόνο ο Μάρκες, στο πρόσωπο του βλέπουμε την βελτίωση της ομάδας. Είναι συνολική η βελτίωση, δεν υστερεί κανείς, αλλά αν είναι ένας που οδηγεί την ομάδα εκ του ασφαλούς είναι ο Χάμπος. Κάνει μαγική χρονιά, και νομίζω πάνε χρονιά να δούμε τέτοιον Χάμπο σε διάρκεια, απόδοση, ευφυΐα και προσωπικότητα. Είναι ο ηγέτης μας και του εύχομαι ακόμη καλύτερες επιδόσεις με τον Απόλλωνα».

Σε ερώτηση πότε θα είναι έτοιμος ο Σαγκάλ είπε ότι, «δεν μπορώ να σας πως αυτή τη στιγμή αν θα είναι στο επόμενο ή στο μεθεπόμενο, είναι καθαρά θέμα στο πως αισθάνεται στην περιοχή του προβλήματος. Οι περισσότερες ενοχλήσεις έχουν οπισθοχωρήσει, αλλά αφού έχουμε επιλογές δεν θα πάρουμε κανένα ρίσκο».

Δειτε Επισης

Με νίκες προχώρησαν Ομόνοια Αραδίππου, Ανόρθωση και ΑΕΛ στην Cyprus League by Stoiximan
Ολοκληρώνεται την Κυριακή με τρεις αγώνες η 6η αγωνιστική της Cyprus League
Ούγκο Μάρτινς: «Είμαι πολύ περήφανος, μόνο νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ» (vid)
One Μακρής show με δώρο γενεθλίων για την ΑΕΛ ένα χατ-τρικ
«Κυανόλευκο» το βαρωσιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα
Στην αποστολή της Ομόνοιας ο Γιόβετιτς ενόψει Άρη
Διπλό μεγάλης σημασίας για την Ομόνοια Αραδίππου με 2-1 κόντρα στην Ομόνοια 29ης Μαΐου
Τρεις αγώνες το Σάββατο για 6η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan
ΑΠΟΕΛ: Το γκολ του Λαΐφη και η ειλικρινής παραδοχή του
Η γκάφα της χρονιάς από τον Μελιέ στο 97' του Σάντερλαντ - Λιντς(vid)