Μασκότ, δώρα και πανό σε ποδοσφαιρικούς αγώνες από την ΕΑΣ

Για 6η συνεχή χρονιά, η Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (ΕΑΣ) διοργανώνει την Εβδομάδα Ασφαλούς Παιχνιδιού, με στόχο την ενημέρωση των παικτών και του κοινού για την ασφαλή ενασχόληση με το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια.

Η Εβδομάδα πραγματοποιείται φέτος με κεντρικό μήνυμα «Απόλαυσε το παιχνίδι, παίξε με ασφάλεια», μεταξύ 9 και 15 Οκτωβρίου 2023.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης η ΕΑΣ σε συνεργασία με την ΚΟΠ διοργάνωσε σειρά από δράσεις σε όλους τους αγώνες της 1ης και 2ης κατηγορίας του ποδοσφαίρου.

Ειδικότερα, η είσοδος των παικτών στα γήπεδα έγινε με φανέλες της Αρχής ενώ στη συνέχεια κρατούσαν πανό.

Στους αγώνες ανάμεσα σε Νέα Σαλαμίνα – Καρμιώτισσα, Ομόνοια – ΑΕΖ και Ανόρθωση-Άρη παρουσία είχε η μασκότ της ΕΑΣ η οποία μοίραζε δώρα στους οπαδούς.

Η επίσημη έναρξη της Εβδομάδας Ασφαλούς Παιχνιδιού δόθηκε με το 6ο Συνέδριο Ασφαλούς Παιχνιδιού, ενώ καθ’ όλη τη διάρκεια της Εβδομάδας θα πραγματοποιούνται πολυεπίπεδες δράσεις όπως παρουσιάσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια, βιωματικά εργαστήρια, διαδραστικά παιχνίδια.

Στόχος της ΕΑΣ είναι η ενημέρωση του κοινού για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να κρατήσει ασφαλή την ενασχόλησή του με τα τυχερά παιχνίδια, τα εργαλεία αυτοπροστασίας που έχει στη διάθεσή του ένας παίκτης, τους κινδύνους της προβληματικής ενασχόλησης και τις επιβλαβείς συνέπειες στην κοινωνία, καθώς επίσης με ποιους τρόπους μπορεί να αναζητήσει κάποιος βοήθεια και θεραπεία.

Μέσα από την Εβδομάδα Ασφαλούς Παιχνιδιού, η Αρχή επιδιώκει να προβληματίσει το κοινό για τη σχέση του με τα τυχερά παιχνίδια, με βασικό ζητούμενο να παραμείνει το παιχνίδι ευχάριστο, υγιές και ασφαλές. Η Εβδομάδα Ασφαλούς Παιχνιδιού στοχεύει στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και στην εμπλοκή και κινητοποίηση όλων των εμπλεκόμενων μερών στην δημιουργία ενός προστατευτικού περιβάλλοντος που να αποτρέπει προβληματικές συμπεριφορές.

VIK_8290

NIC_4260

SKOS5963

SKOS5987

SSAK1441

SSAK1450

Δειτε Επισης

Με νίκες προχώρησαν Ομόνοια Αραδίππου, Ανόρθωση και ΑΕΛ στην Cyprus League by Stoiximan
Ολοκληρώνεται την Κυριακή με τρεις αγώνες η 6η αγωνιστική της Cyprus League
Ούγκο Μάρτινς: «Είμαι πολύ περήφανος, μόνο νίκη κόντρα στον ΑΠΟΕΛ» (vid)
One Μακρής show με δώρο γενεθλίων για την ΑΕΛ ένα χατ-τρικ
«Κυανόλευκο» το βαρωσιώτικο ντέρμπι ανάμεσα σε Ανόρθωση και Νέα Σαλαμίνα
Στην αποστολή της Ομόνοιας ο Γιόβετιτς ενόψει Άρη
Διπλό μεγάλης σημασίας για την Ομόνοια Αραδίππου με 2-1 κόντρα στην Ομόνοια 29ης Μαΐου
Τρεις αγώνες το Σάββατο για 6η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan
ΑΠΟΕΛ: Το γκολ του Λαΐφη και η ειλικρινής παραδοχή του
Επικράτησε του Απόλλωνα η Καρμιώτισσα και έφυγε με δύο τέρματα στις αποσκευές της