Ο στόχος της ΑΕΚ με την έλευση του Μπεν Σιμόν-«Όλοι θέλουμε να έρθει να προσφέρει»

Για τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα και την πρόσληψη του Ραν Μπεν Σιμόν, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ.

Μιλώντας στον Super Sport FM ο Κυριάκος Δημητρίου ανέφερε πως, «το ζητούμενο για εμάς ήταν να πάρουμε τη νίκη και υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση. Επιτέλους, γιατί καταφέραμε να πάρουμε την πρώτη νίκη σε ντέρμπι και να κάνουμε σεφτέ στο νέο γήπεδο της Λεμεσού. Τα αποτελέσματά μας στο Αλφαμέγα ήταν απογοητευτικά και ευτυχώς βάλαμε ένα τέλος. Χρειαζόμασταν το τρίποντο πάρα πολύ και τώρα συνεχίζουμε».

Για τον Μπεν Σιμόν πρόσθεσε ότι, «μπαίνουμε στην εποχή Μπεν Σιμόν και στόχος τώρα είναι να μπορέσει η ομάδα να συνεχίσει στο σωστό δρόμο Θυμάμαι την πορεία που είχε η ΑΕΚ με τον Ισραηλινό στον πάγκο στην προηγούμενη θητεία του, ενώ έχουμε και την εικόνα από την τρίχρονη παρουσία του στην Εθνική. Όλοι θέλουμε να έρθει, να προσφέρει. Χρειαζόμαστε λύσεις σε όλα τα επίπεδα. Παρακολούθησε την ομάδα χθες, κερδίσαμε και είναι σημαντικό γιατί τώρα θα πάμε στη διακοπή για να δουλέψουμε. Ξέρουμε πως έχουμε πολύ δρόμο και πολλά να διορθώσουμε. Ξέρουμε ότι μπορούμε να αγωνιστούμε ακόμη καλύτερα».

Για τα αγωνιστικά ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ ανέφερε ότι, «θα γίνει αποθεραπεία για τους παίκτες και τα επόμενα 24ωρα πιάνουμε δουλειά για το επόμενο παιχνίδι ενόψει της επανέναρξης. Οι συνέπειες θα ήταν πολλές σε περίπτωση νέου αρνητικού αποτελέσματος. Οπότε με τη νίκη αυτή αποκομίζουμε αρκετά οφέλη. Είναι και το αγωνιστικό, είναι και η ψυχολογία».

Δειτε Επισης

Σπουδαία μεταγραφή για την Καρμιώτισσα-Ανακοίνωσε τον Στέφαν Σίμιτς
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Τζιωνής
Oι έδρες των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας
Στην Κύπρο για τη μεταγραφή του στον Άρη ο Γκόλντσον, σύμφωνα με το Sky Sports
Η ενημέρωση της Ομόνοιας προς τον κόσμο της θα ταξιδέψει στη Γεωργία
Επίσημα στα γαλάζια ο Μπουαγκάρντ-Η ανακοίνωση του Απόλλωνα
Έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο σε Σοφοκλέους ο Απόλλωνας και τον παραχωρεί δανεικό
H αποτίμηση του ΑΠΟΕΛ για το ντεμπούτο Ελ Αραμπί και Μάιερ-Πώς προσεγγίζουν τον επαναληπτικό
Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ, ψάχνει το ποδοσφαιρικό θαύμα στην Αρένα
Έχασε αλλά παρέμεινε ζωντανή η Πάφος στη Λιθουανία