Αποκάλυψε τον λόγο που έφυγε από την Εθνική ο Πάμπος Χριστοδούλου-«Ήθελα να μείνω»

Για τον τρόπο που έφυγε από την Εθνική Κύπρου, κλήθηκε να μιλήσει ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πάμπος Χριστοδούλου.

Μιλώντας στον Super Sport FM ο Κύπριος προπονητής ανέφερε πως, «είχαμε και εμείς ένα πολύ δυνατό όμιλο και το σημαντικό ήταν ότι τα παιδιά είχαν εμπιστοσύνη στους εαυτούς τους. Είμασταν μια οικογένεια. Για εμένα ήταν σημαντική η παρουσία του κόσμου που ερχόταν στο γήπεδο για να δει την Εθνική. Εγώ ήθελα να μείνω στην Εθνική. Σε κάποια φάση υπήρχαν κάποια θέματα μεταξύ ομοσπονδίας και του μάνατζερ μου. Έγιναν λάθη και από την πλευρά μου αλλά και από την ομοσπονδία. Ίσως με την πάροδο του χρόνου θα ήταν καλύτερα αν συνέχιζα στην Εθνική. Ήθελα να μείνω».

Σε ερώτηση εάν θα ήθελε να δουλέψει ξανά στην Εθνική είπε πως, «φυσικά και θα ήθελα. Ποιος δεν θα ήθελε; Είναι μεγάλη τιμή να δουλεύεις για την Εθνική ομάδα. Κάναμε μια πολύ καλή πορεία και φέραμε τον κόσμο στο γήπεδο. Με Ανδόρα είχαμε 10 χιλιάδες κόσμο. Αν μου δινόταν η ευκαιρία φυσικά και θα δεχόμουν».

Για την κατάσταση στην Εθνική ανέφερε πως, «δεν είναι τώρα που δεν πάει κάτι καλά. Δεν είμαι ο αρμόδιος για το τι συμβαίνει στο κόμματι της ΚΟΠ για το πως δουλεύουν. Σίγουρα το μόνο που με λυπεί είναι πως βλέπω τους παίκτες να μην έχουν αυτή την όρεξη να παίξουν για την Εθνική. Ο Κύπριος φίλαθλος αν αγαπήσει κάτι, δεν το αφήνει ευκολά. Το βλέπουμε και σε σωματικό επίπεδο. Εάν πραγματικά δώσουν περισσότερη σημασία στο κομμάτι Εθνική και στον Κύπριο παίκτη, τότε θα δούμε διαφορά».

Για το τι πρέπει να αλλάξει και το παράδειγμα της Αρμένιας πρόσθεσε ότι, «αυτό είναι ένα κομμάτι που πρέπει να το δει η ίδια η ΚΟΠ. Πρέπει να βγάλουν ένα πλάνο που να σε υποχρεώνει να βάζεις Κύπριους. Στην Αρμενία που ήμουν έπρεπε να παίζεις με 3 Αρμένιους στην ενδεκάδα και αν έβγαζες αλλαγή Αρμένιο παίκτη, έπρεπε να βάλεις στη θέση του και πάλι Αρμένιο. Τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε περισσότερο πάθος και ψυχή μέσα στο παιχνίδι. Τώρα δεν το βλέπεις αυτό».

Για τον Ολυμπιακό ανέφερε πως, «υπάρχει μια μεγάλη δόση ατυχίας. Πολλές ευκαιρίες που δεν τις αξιοποιούμε. Είχαμε και απροβλέπτους τραυματισμούς. Από την άλλη ας μην ξεχνάμε πως δεν έχουμε γίνει υπερδύναμη. Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη δύναμη για την δεύτερη κατηγορία αλλά είμαστε καινούργια ομάδα. Σκοπός είναι να ανέβει η ομάδα εκεί που του αξίζει. Το πλάνο είναι να ανέβει η ομάδα και από εκεί και πέρα τα επόμενα χρόνια να κάνεις μια καλή ομάδα και να κάνεις την καλύτερη δυνατή πορεία. Σίγουρα η άνοδος είναι ο σκοπός μας αλλά στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς αν είσαι ποτέ σίγουρος. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα».

Δειτε Επισης

Σπουδαία μεταγραφή για την Καρμιώτισσα-Ανακοίνωσε τον Στέφαν Σίμιτς
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Τζιωνής
Oι έδρες των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας
Στην Κύπρο για τη μεταγραφή του στον Άρη ο Γκόλντσον, σύμφωνα με το Sky Sports
Η ενημέρωση της Ομόνοιας προς τον κόσμο της θα ταξιδέψει στη Γεωργία
Επίσημα στα γαλάζια ο Μπουαγκάρντ-Η ανακοίνωση του Απόλλωνα
Έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο σε Σοφοκλέους ο Απόλλωνας και τον παραχωρεί δανεικό
H αποτίμηση του ΑΠΟΕΛ για το ντεμπούτο Ελ Αραμπί και Μάιερ-Πώς προσεγγίζουν τον επαναληπτικό
Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ, ψάχνει το ποδοσφαιρικό θαύμα στην Αρένα
Έχασε αλλά παρέμεινε ζωντανή η Πάφος στη Λιθουανία