Έτοιμη για τον μεγάλο αγώνα κόντρα στην Ισπανία η Εθνική

Η Εθνική των Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει απόψε στο Στάδιο Αλφαμέγα μια από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές δυνάμεις του κόσμου, την Ισπανία, στον τελευταίο της αγώνα για τα προκριματικά του Euro 2024.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδίδεται απευθείας από τα κανάλια του ΡΙΚ.

Με προπόνηση στο στάδιο Αλφαμέγα στη Λεμεσό ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία της Εθνικής για τον αγώνα με την Ισπανία.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς να προκύψει οποιοδήποτε απρόοπτο και στην αποστολή βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Άντερσον Κορρέια, Σταύρος Γαβριήλ, Δημήτρης Δημητρίου, Χαράλαμπος Κυριάκου, Ντανίλο Σπόλιαριτς, Ανδρέας Παναγιώτου, Μάριος Ηλία, Κωνσταντίνος Παναγή,  Ανδρόνικος Κακουλλή, Ιωάννης Κούσουλος, Λοΐζος Λοΐζου, Νικόλας Παναγιώτου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Κώστας Πηλέας, Νικόλας Ιωάννου, 

Έκτωρ Κυπριανού, Στέλιος Ανδρέου, Ζοέλ Μολ, Αλεξάντερ Γκόγκιτς, Γρηγόρης Κάστανος, Κωνσταντίνος Λαϊφης και  Ιωάννης Πίττας.

Ο προπονητής της ομάδας Τιμούρ Κετσπάγια στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου είπε πως η Ισπανία είναι πολύ δύσκολη ομάδα και πως η διαφορά είναι πολύ μεγάλη. «Θα είναι δύσκολο ματς. Είναι θετικό ότι θα είναι γεμάτο το γήπεδο. Θα δώσουμε το καλύτερο μας κι όπου βγει» ανέφερε ο κ. Κετσπάγια, για να προσθέσει, απαντώντας σε ερωτήσεις:  «Όταν αναλάμβανα την Εθνική ήξερα τι θα αντιμετωπίσω. Δεν μετανιώνω που ανάλαβα την Εθνική. Όταν είσαι προπονητής πρέπει να δεχθείς και την αποτυχία. Ήμουν και στην Εθνική Γεωργίας, ξέρω τι σημαίνει να κοουτσάρεις Εθνική. Η Κύπρος είναι δεύτερη πατρίδα μου. Δεν είναι αυτή η Εθνική ομάδα. Οι δυνατότητες των παιδιών είναι πολύ μεγαλύτερες. Βρεθήκαμε σε δύσκολο όμιλο και μας πήρε από κάτω».

Ο προπονητής είπε επίσης πως η πορεία σε αυτή τη διοργάνωση, στενοχωρεί όλους. «Βρεθήκαμε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο και κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Σε κάποια ματς μπορούσαμε να ανταγωνιστούμε κάποιες ομάδες αλλά σε άλλα ήμασταν καλοί κατά διαστήματα και δεν μπορούσαμε να πάρουμε κάτι», ανέφερε.

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Λαϊφης ανέφερε πως οι ποδοσφαιριστές πρέπει να αποδείξουν στους εαυτούς τους ότι μπορούν πολύ περισσότερα από αυτά που έχουν δείξει μέχρι τώρα. «Πάντα με την Εθνική δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο απέναντι στην Ισπανία, γνωρίζοντας τη δυναμικότητα της ως ομάδα», είπε. 

Δειτε Επισης

Σπουδαία μεταγραφή για την Καρμιώτισσα-Ανακοίνωσε τον Στέφαν Σίμιτς
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Τζιωνής
Oι έδρες των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας
Στην Κύπρο για τη μεταγραφή του στον Άρη ο Γκόλντσον, σύμφωνα με το Sky Sports
Η ενημέρωση της Ομόνοιας προς τον κόσμο της θα ταξιδέψει στη Γεωργία
Επίσημα στα γαλάζια ο Μπουαγκάρντ-Η ανακοίνωση του Απόλλωνα
Έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο σε Σοφοκλέους ο Απόλλωνας και τον παραχωρεί δανεικό
H αποτίμηση του ΑΠΟΕΛ για το ντεμπούτο Ελ Αραμπί και Μάιερ-Πώς προσεγγίζουν τον επαναληπτικό
Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ, ψάχνει το ποδοσφαιρικό θαύμα στην Αρένα
Έχασε αλλά παρέμεινε ζωντανή η Πάφος στη Λιθουανία