Απαντά στους οργανωμένους του ΑΠΟΕΛ ο Φοίβος Κωνσταντινίδης-«Δεν αποτελεί δική μου απόφαση»

Aπαντά στην ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του ΑΠΟΕΛ ο Γενικός Διευθυντής του ΓΣΠ, Φοίβος Κωνσταντινίδης, με αφορμή τον τραυματισμό οπαδού της ΑΕΚ που κατέπεσε στην καταπακτή του σταδίου το περασμένο Σάββατο.

Όπως αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο κ. Κωνσταντινίδης, «για πολλοστή φορά οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ δημοσιοποιούν ανακοίνωση με προσωπική επίθεση εναντίον μου με υβριστικό μάλιστα περιεχόμενο».

Παράλληλα ο Γενικός Διευθυντής του ΓΣΠ σημειώνει ότι, «το συγκεκριμένο θέμα της επανατοποθέτησης της υπερυψωμένης πλατφόρμας στη Νότια Κερκίδα του Σταδίου ΓΣΠ δεν αποτελεί δική μου απόφαση, κάτι που είναι πολύ καλά γνωστό και στους ίδιους αλλά κυρίως και στη Διοίκηση της εταιρείας του ΑΠΟΕΛ, τους καλώ να αποταθούν επίσημα μέσω της Διοίκησης της εταιρείας ΑΠΟΕΛ στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΓΣΠ».

Όπως αναφέρει επίσης, «στη Διοίκηση της εταιρείας έγινε πλήρης ενημέρωση αρκετές φορές και είναι καλά ενήμερη για την πραγματικότητα. Ενημέρωση έγινε και στους ίδιους, σε συνάντηση που είχα για το θέμα με την ηγεσία των οργανωμένων οπαδών την περασμένη εβδομάδα. Προσωπικά θα εφαρμόσω, ως οφείλω, οτιδήποτε αποφασιστεί μεταξύ των ΔΣ του ΑΠΟΕΛ και του ΓΣΠ».

Παράλληλα ο κ. Κωνσταντινίδης υπέδειξε ότι, «οι προσωπικές υβριστικές επιθέσεις εναντίον μου δεν μπορούν να επιλύσουν το θέμα, που για μένα θεωρείται λήξαν μέχρι να έχω διαφορετικές οδηγίες. Η παρούσα κοινοποιείται και στο ΔΣ της εταιρείας ΑΠΟΕΛ, σε περίπτωση που ενδιαφέρεται να αναλάβει επίσημα πρωτοβουλία».

Η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του ΑΠΟΕΛ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ
01/11/2023

25/07/2023 - Ο Σύνδεσμος είχε εκδώσει την εξής ανακοίνωση:

“Αναγκαζόμαστε να επέμβουμε με αυτή την ανακοίνωση, μετά από εκατοντάδες τηλεφωνήματα και ενέργειες μας από τις 7 Οκτωβρίου 2022, που δεν έχουν ληφθεί υπόψη. Είναι από εκείνη την ημέρα που έχει αφαιρεθεί από το Νότιο πέταλο του ΓΣΠ το σταντ των οργανωτών της κερκίδας, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος οι οργανωτές της κερκίδας ή κάποιος γύρω τους, να πέσουν μέσα στην καταπακτή. Σε μία τέτοια περίπτωση, αν κάποιος πέσει από τη Νότια κερκίδα με το κεφάλι στην καταπακτή, το αποτέλεσμα θα είναι ΘΑΝΑΤΟΣ.

Εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, προσπαθούμε να αναδείξουμε το θέμα αυτό στους υπεύθυνους το ΓΣΠ, όμως σφυρίζουν αδιάφορα, με πρώτο και καλύτερο τον κ.Φοίβο Κωνσταντινίδη. Δεν γνωρίζουμε για ποιο λόγο δεν έχει μπει ξανά το σταντ στη θέση του από τις 7 Οκτωβρίου 2022, όμως κ.Φοίβο, σε περίπτωση που κάποιος νεαρός χάσει τη ζωή από πτώση στην καταπακτή, είσαι πρόθυμος να αντικρίσεις στα μάτια τη μάνα του; Είσαι πρόθυμος να της εξηγήσεις γιατί εδώ και ένα χρόνο σχεδόν γράφεις στα παλαιότερα των υποδημάτων σου τις υποδείξεις που κάνουμε, γνωρίζοντας τι συμβαίνει τόσο στην κερκίδα μας, όσο και σε όλα τα πέταλα του κόσμου; Σε περίπτωση τραγωδίας κ.Φοίβο, πλέον υπεύθυνος θα είσαι εσύ!

Τόσα χρόνια ακούμε τους “μεγαλοπαράγοντες” του κυπριακού ποδοσφαίρου να κάνουν δηλώσεις μπροστά στις κάμερες πως πρώτο τους μέλημα είναι η ασφάλεια του κόσμου. Όταν όμως ο ίδιος ο κόσμος τους υποδεικνύει τους κινδύνους, αυτοί “παίζουν πελλό” και σφυρίζουν αδιάφορα. Ελπίζουμε να δράσουν πριν να είναι πολύ αργά.

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ”

26/10/2023 - Όχι τρεις δεκαετίες, όχι τρια χρόνια, αλλά τρεις μόλις μήνες μετά, ένας εκ των οργανωτών της κερκίδας της ΑΕΚ, πέφτει στην καταπακτή και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση.

Δυστυχώς σε αυτό τον τόπο, πάντα περιμένουμε την αναπόφευκτη τραγωδία για να δράσουμε. Τα παραδείγματα χιλιάδες και διαχρονικά. Για το γεγονός της περασμένης Κυριακής όμως, ο υπεύθυνος είναι ένας.

Είναι αυτός τον οποίο καλούσαμε ασταμάτητα για μήνες στα τηλέφωνα και του υποδείξαμε τους κινδύνους της απόφασης να μετακινήσουν το stand των οργανωτών από τη Νότια κερκίδα. Δυστυχώς εκείνο για το οποίο προειδοποιήσαμε είναι γεγονός. Δυστυχώς ένας νεαρός οπαδός χαροπαλεύει στη εντατική και υπεύθυνος ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΦΟΙΒΟ.

Σε είδαμε στις χθεσινές σου συνεντεύξεις στα ραδιόφωνα να λες του κόσμου ότι είχατε συναντήσεις για να αποφασίσετε τι θα κάνετε. Ένα σωρό κουραφέξαλα για να δικαιολογηθείς. Και δεν βρέθηκε ΕΝΑΣ σοβαρός δημοσιογράφος, που να σέβεται τους ακροατές του, το επάγγελμα του, τον εαυτό του, να σε ρωτήσει ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ... ΤΟ ΣΤΑΝΤ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ;

Ήσουν μάλιστα τόσο αισχρός, που προσπάθησες να στρέψεις τα βλέμματα αλλού, επιχειρώντας να διαπομπεύσεις το ΑΠΟΕΛ, ότι σου χρωστάει λεφτά. Μην φοβάσαι κ. Φοίβο, τα λεφτά θα τα πάρεις, όπως τα παίρνεις εδώ και 24 χρόνια από το ΑΠΟΕΛ, αν ω μη γένοιτο, όμως συμβεί το μοιραίο ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ;

Αυτός είσαι κύριε Φοίβο, μετά το μοιραίο, για το οποίο σε προειδοποιήσαμε και έπαιζες πελλό εδώ και ένα χρόνο, αποφάσισες να “δακκάσεις το σιέρι” που σε τάιζε τόσα χρόνια. Γιατί κύριε Καρεκλοκένταυρε, αν δεν υπήρχε το ΑΠΟΕΛ εδώ και 24 χρόνια, που σε έκανε γνωστό στους κύκλους της UEFA και της FIFA με τη συμμετοχή του στην Ευρώπη, που σε έκανε άδρωπο, θα ήσουν απλά ένας διαχειριστής γηπέδων φούτσαλ.

Άσε λοιπόν το ΑΠΟΕΛ και κοίτα να δεις τι θα πεις αυτής της μάνας που βλέπει το παιδί της να χαροπαλεύει, όπως ακριβώς σε προειδοποιήσαμε ότι θα γίνει πριν ακριβώς 3 μήνες.

Ευχόμαστε ο οπαδός της ΑΕΚ να βγει νικητής από αυτή τη μεγάλη δοκιμασία και να βρεθεί ξανά στο γήπεδο το συντομότερο.

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ

Δειτε Επισης

Γεφύρωσαν τις διαφορές Cytavision και Cablenet-Συμφωνία για προβολή κοινού περιεχομένου
Η επίσημη θέση της Πάφου για Κβίντα-«Κανένας δεν είναι υπεράνω της ομάδας»
Ανακοίνωσε εισιτήρια διαρκείας ο Άρης
Πώς απαντά η ΑΕΚ στα περί ενδιαφέροντος του Παναθηναϊκού για τον Φαράζ
Σειρήνες από Ελλάδα για Λοΐζου
Ανακοίνωσε αριστερό μπακ η ΑΕΛ
Κύριος με κάθε επισημότητα ο Ρόγκουλιτς-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
Παρελθόν από την ΑΕΛ ο Σέρνιτς
Η Εθνική Γυναικών αντιμετωπίζει τη Λευκορωσία για το UEFA Women's EURO 2025
BINTEO: Σκόραρε κόντρα στη Χαλμσταντ το ένατο του γκολ ο Πίττας