Ντόμινο εξελίξεων στο Γιβραλτάρ μετά την ήττα με 14 γκολ από τη Γαλλία

Οι τρικολόρ δεν λυπήθηκαν το αδύναμο Γιβραλτάρ φιλοδωρώντας το με 14 γκολ. Η εκκωφαντική ήττα από τους Φιναλίστ του Μουντιάλ του 2022 έχει ανοίξει θέμα προπονητή στη εθνική ομάδα, με τον Ρίμπας να μην είναι ασφαλής στην άκρη του πάγκου.

Υπενθυμίζεται πως, όντας ταπεινωμένος από την ήττα, προτίμησε να μην εμφανιστεί στη συνέντευξη Τύπου.

Στο Γιβραλτάρ χρεώνουν στον Ουρουγουανό τεχνικό τη μη ανανέωση της ομάδας, καθώς έχει κρατήσει στο ρόστερ του παίκτες όπως Λι Κασκιάρο που έχει… πατήσει τα 42 έτη, τον 37χρονο στόπερ Μουελί, αλλά και τον 40χρονο μπακ Ρόι Τσιπολίνα, με την κουβέντα για τη θέση του προπονητή να έχει ανοίξει για τα καλά και να αναμένονται εξελίξεις.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα διεκδικήσει την παραμονή του στην τρίτη κατηγορία του Nations League τον ερχόμενο Μάρτιο.

Η Εθνική θα παραμείνει στην τρίτη κατηγορία θα ξεκαθαρίσει μέσα από διπλούς, νοκ άουτ αγώνες οι οποίοι θα διεξαχθούν στις 21 και 26 Μαρτίου 2024. 

Η Κύπρος θα δώσει εκτός έδρας τον πρώτο αγώνα και εντός έδρας τον επαναληπτικό. Τα γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων θα καθοριστούν τις επόμενες εβδομάδες. 

Δειτε Επισης

Στις 17 Ιουλίου η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος-Πρώτο παιχνίδι στις 23 Αυγούστου
Συνελήφθη ο κυβερνήτης του πολυτελούς γιοτ του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ελλάδα
Nέα βασίλισσα η Σβιόντεκ στο Wimbledon-Πήρε τον τίτλο δίχως να χάσει game από την Ανισίμοβα
Ξεκάθαρο μήνυμα της Ανόρθωσης μετά τη Γενική Συνέλευση-«Δεν την αφήσαμε μόνη ποτέ»
Μεταγραφή από το... πάνω ράφι-Παίρνει τον Σέρβο διεθνή, Ούρος Ράτσιτς ο Άρης
Διπρόσωπος ξανά ο Παναθηναϊκός-Αποχαιρέτησε με ήττα την Αυστρία
Ο ΛεΜπρόν ψάχνεται αφού αρχίζει να βλέπει τον εαυτό του εκτός Λέικερς
Αποσύρει την προσφορά της στον Μίτσιτς η Φενέρ
Ο Κάστρο δεν υπολογίζει τον Λαφόντ και τον άφησε εκτός αποστολής-Περιμένει ο Παναθηναϊκός
Πωλήθηκε στην στην Κράσνονταρ ο Αουγκούστο-Το ποσό που θα λάβει ο ΠΑΟΚ