Πρόταση της Κυβέρνησης για κοινό γήπεδο για Ανόρθωση, Σαλαμίνα και Εθνικό

Πρόταση της Κυβέρνησης για ανέγερση κοινού γηπέδου για Ανόρθωση, Νέα Σαλαμίνα και Εθνικό Άχνας, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Κωνσταντίνου ανέφερε πως, «είχαμε μια συνάντηση με αξιωματούχους της κυβέρνησης στην οποία συμμετείχαν οι πρόεδροι των προσφυγικών σωματείων. Είχαμε ανταλλάξει κάποιες απόψεις. Τα γήπεδα των τριών ομάδων είναι γερασμένα, τίθενται αρκετά θέματα. Έχουμε προχωρήσει εδώ και τρία χρόνια σε συνεργασίας με την αρχή αναθεώρησης σταδίων σε ολοκληρωτικές μελέτες, τις οποίες έχουμε καταθέσει στον ΚΟΑ και το προεδρικό για να τύχουμε της ανάλογης στήριξης. Πρέπει να γίνουν ενέργειες για τις ολικές αναβαθμίσεις των γηπέδων».

Για το συνολικό κόστος της αναβάθμισης των τριών γηπέδων ανέφερε πως, «το κόστος είναι γύρω στα 59 εκατομμύρια και για τα τρία γήπεδα. Ζητήσαμε να γίνουν σε βάθος πέντε χρόνων όλες οι ανακαινίσεις και εργασίες των γηπέδων. Και τα τρία γήπεδα έγιναν με προδιαγραφές του 1980».

Για τα έργα που χρειάζεται να γίνουν στο στάδιο της Νέας Σαλαμίνας είπε πως, «εκείνο που ζητήσαμε είναι να γίνουν επιπλέον κερκίδες, να αλλάξει η κεντρική κερκίδα και τα αποδυτήρια. Να γίνει ένα γήπεδο με ενεργειακή απόδοση (φωτοβολταϊκά) και να βελτιωθεί ο χλοοτάπητας. Δεν έχω καταλάβει από τις επαφές που έχουμε κάνει να υπάρχει άρνηση από την κυβέρνηση. Θα γίνουν κι άλλες συναντήσεις για να προχωρήσουμε. Νομίζω δεν υπάρχει αύριο, είναι ένα αίτημα το οποίο πρέπει να ικανοποιηθεί».

Όσον αφορά την πρόταση της Κυβέρνησης για κοινό γήπεδο ο Γιώργος Κωνσταντίνου ανέφερε ότι, «ήταν από πλευράς Κυβέρνησης που έπεσε στο τραπέζι. Δεν υπάρχει κάτι το συγκεκριμένο, δεν είμαστε σε θέση να αποφασίσουμε για τέτοιο θέμα»

Δειτε Επισης

Βίντεο από τα επεισόδια έξω από το Αμμόχωστος-Η επίσημη θέση της Νέας Σαλαμίνας
Στο Μαυροβούνιο η αποστολή της Εθνικής Γυναικών
Πέφτει η αυλαία της 13ης αγωνιστικής-Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία
Άνετος στο ΓΣΠ ο ΑΠΟΕΛ, επέστρεψε δυναμικά στις νίκες
Παραιτήθηκε από τον πάγκο του Απόλλωνα ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς
Ζημιές, τραυματισμούς και ανεξέλεγκτα δακρυγόνα καταγγέλλει η Ανόρθωση-Ζητά έρευνα από Προκοπίου
Με τρεις αγώνες συνεχίζεται η 13η αγωνιστική-Στραμμένα στο ΓΣΠ τα βλέμματα
Μεταβαίνει στο Μαυροβούνιο η αποστολή της Εθνικής Γυναικών Κύπρου
Πάθος και ένταση στο Παπαδόπουλος, αλλά χωρίς τέρματα το ντέρμπι
Έμειναν στο Χ στο Δασάκι-Πικρό το αποτέλεσμα για τον Απόλλωνα