Παίζουν μπάλα εντός της Βουλής Ομόνοια και Πάφος για Μακάρειο και Σ. Κυριακίδης κόντρα στη Νομική Υπηρεσία

Ενώπιον της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής θα κληθούν τόσο η Ομόνοια, όσο και η Πάφος, μετά την αρνητική απάντηση της Νομικής Υπηρεσία για παραχώρηση του Μακάρειου και του Στέλιος Κυριακίδης.

Την ίδια ώρα, στην Επιτροπή θα κληθεί και η πλευρά της Νομικής Υπηρεσίας, όπως και ο ΚΟΑ και η ΚΟΠ.

Όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM o βουλευτής του ΔΗΚΟ, Χρύσανθος Σαββίδης, «εγγράφω αυτό το θέμα για να υπάρξει επίσημη ενημέρωση και της Βουλής, για την απόφαση της Νομικής Υπηρεσίας να μην παραχωρήσει το Μακάρειο και το Στέλιος Κυριακίδης, σε ομάδες για επένδυση. Θα συνεδριάσει η Επιτροπή Παιδείας και θα ετοιμάσει την ατζέντα για να υπάρξει ακριβές ημερομηνία».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι, «το Στέλιος Κυριακίδης κτίστηκε το 1985, το οποίο επί της ουσίας δεν ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις ενός ποδοσφαιρικού αγώνα. Ο ΚΟΑ δεν προτίθεται να κτίσει νέο γήπεδο στην Πάφο, Θα δούμε πως μπορούμε ανατρέψουμε αυτή την απόφαση».

Παράλληλα πρόσθεσε ότι, «έχουν δώσει αεροδρόμια, λιμάνια σε επενδυτές και δεν δίνουν δυο στάδια για επένδυση τα οποία είναι υπό κατάρρευση σε κάποιο επενδυτή. Ο επενδυτής δεν θα πιάσει να τα πάρει μαζί του είτε στη Ρωσία, είτε στην Αμερική, θα μείνουν ως επένδυση στις επαρχίες όπου εδρεύουν αυτά τα δύο στάδια».

Όπως είπε ο κ. Σαββίδης στη Βουλή θα κληθεί και ο ΚΟΑ, η ΚΟΠ και η Νομική Υπηρεσία, όπως επίσης και τα δυο σωματεία που έχουν δείξει ενδιαφέρον να πάρουν τα γήπεδα η Ομόνοια και η Πάφος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Όχι» Νομικής Υπηρεσίας για παραχώρηση του Μακάρειου και του Στέλιου Κυριακίδης

Υπενθυμίζεται ότι, πριν από μερικές μέρες ο πρόεδρος του ΚΟΑ αποκάλυψε ότι η Νομική Υπηρεσία με γνωμάτευση της, ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησης των δύο γηπέδων σε Ομόνοια και Πάφο.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως από τη στιγμή που τα στάδια, αποτελούν δημόσια περιουσία δεν πρόκειται να παραχωρηθούν σε οποιαδήποτε ομάδα.

Δειτε Επισης

Ενημερώνει τον κόσμο του που θα βρεθεί στο ΓΣΠ στον αγώνα με την ΑΕΚ ο ΑΠΟΕΛ
Παράνοια για τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου-Οπαδοί κοιμήθηκαν στο γήπεδο περιμένοντας για ένα μαγικό χαρτάκι
«Ενδιαφέρον από ομάδες του Μεξικού για τον Σα Πίντο»
Συνεχίζει στον Άρη ο Κακόριν
Προπονητής του μήνα ο Ραν Μπεν Σιμόν
Επιτυχημένη η επέμβαση του Μπρούνο Σάντος
Αντίδραση Άρη για το πρωτόκολλο ΥΠΑΜ και ΚΟΑ-«Εμπόδιο στην ανέλιξη των νεαρών»
Τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου για τους οπαδούς της Ομόνοιας
Οι 40 φιναλίστ ποδοσφαιριστές για την κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν
Δημητρίου: Κρίνονται οι κόποι των τελευταίων χρόνων, να δώσουμε το 101% για να τα καταφέρουμε