Ενημερώνει για τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ ο Άρης

Ο Άρης ανακοίνωσε ότι άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα του με τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο Άλφαμεγα, το ερχόμενο Σάββατο στις 19:00, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.

Όπως αναφέρει η ομάδα της Λεμεσού, «ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα του με τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο Άλφαμεγα, το Σάββατο, 25 Νοεμβρίου στις 19:00, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta. 

Τα εισιτήρια διατίθενται διαδικτυακά από την επίσημη ιστοσελίδα μας www.arisfc.com. Επίσης, από τα γραφεία της ομάδας μας στην Λεωφόρο Αμαθούντος 56, στον Άγιο Τύχωνα (απέναντι από το ξενοδοχείο POSEIDONIA), από την Τρίτη 21 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 24/11, από τις 10:00 έως τις 19:00 και το Σάββατο 10:00-13:00. Επίσης, εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του Άλφαμεγα από τις 17:30 τη μέρα του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα εισιτήρια για τη Δυτική, Ανατολική και Νότια κερκίδα, θα διατίθενται μόνο στους φίλους του Άρη που είναι καταγεγραμμένοι στη βάση δεδομένων της ομάδας. Οι φίλοι της ομάδας μας θα καταλάβουν τη Δυτική, τη Νότια και την Ανατολική κερκίδα».

Τιμές εισιτηρίων:

Νότια κερκίδα, τομείς 301-303, 401-404

  • KANONIKO €12
  • ΜΑΘΗΤΙΚΟ €10
  • ΠΑΙΔΙΚΟ €1

Δυτική κερκίδα, τομείς 103, 203-205 και Ανατολική κερκίδα, τομείς 601-604, 701

  • KANONIKO €15
  • ΜΑΘΗΤΙΚΟ €12
  • ΠΑΙΔΙΚΟ €1

Δυτική κερκίδα, θέσεις VIP

  • ΚΑΝΟΝΙΚΟ €50
  • ΜΑΘΗΤΙΚΟ €50
  • ΠΑΙΔΙΚΟ €10

VIP BOX (3ος Όροφος Αρ.16) με θέση στάθμευσης

  • ΚΑΝΟΝΙΚΟ €150
  • ΜΑΘΗΤΙΚΟ €150
  • ΠΑΙΔΙΚΟ €150

Για την έκδοση εισιτηρίου απαιτείται κάρτα φιλάθλου, καθώς από τις 25/8/2018 τέθηκε σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτηρίων δεν θα επιτρέπει την έκδοση του χωρίς την κάρτα φιλάθλου.

Η έκδοση της κάρτας φιλάθλου μπορεί να γίνει διαδικτυακά στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://theasis.cy.net/koa/el/home/

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»