Συνελήφθη 22χρονος για τα σοβαρά επεισόδια στη Λεμεσό, καταζητούνται άλλοι δύο

Στη σύλληψη ενός προσώπου, ηλικίας 22 ετών, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα για τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στη Λεμεσό μεταξύ οπαδών, προχώρησε η Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τέσσερα πρόσωπα, τα δύο παραδόθηκαν στις Αρχές, και καταζητείται ένα πρόσωπο.

Υπενθυμίζεται ότι, στις 19/11/2023, 22χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί στο πλαίσιο διερεύνησης της ίδιας υπόθεσης, οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησής του για περίοδο τριών ημερών, ενώ άλλα δύο πρόσωπα ηλικίας 44 και 31 ετών τα οποία επίσης είχαν συλληφθεί, κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Για τον εντοπισμό των προσώπων που ενεπλάκησαν στα σοβαρά επεισόδια, έχει συσταθεί ανακριτική ομάδα στο ΤΑΕ Λεμεσού, η οποία επικεντρώθηκε στα βίντεο που έχουν κυκλοφορήσει στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο υλικό από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 23:00 το βράδυ της 16ης Νοεμβρίου, λήφθηκε πληροφορία ότι έξω από Σύνδεσμο Φιλάθλων, στη Λεμεσό, βρίσκονταν συγκεντρωμένοι γύρω στα 40 άτομα, που έφεραν κουκούλες και κρατούσαν ρόπαλα.

Ταυτόχρονα, δεύτερη ομάδα, αποτελούμενη από 70 με 80 άτομα, τα οποία επίσης κρατούσαν ρόπαλα και πέτρες, προσέγγισε τη σκηνή και άρχισαν τη μεταξύ τους ρίψη πετρών, πυροτεχνημάτων και βομβών μολότοφ.

Οι δύο ομάδες οπαδών ενεπλάκησαν μεταξύ τους, αντάλλαξαν διάφορα αντικείμενα και έριξαν μολότοφ, πυροτεχνήματα και κροτίδες. Στη σκηνή έσπευσαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας και οι δύο ομάδες οπαδών διαλύθηκαν στους δρόμους της περιοχής.

Από τα όσα εκτυλίχθηκαν στη περιοχή, προκλήθηκαν ζημιές σε παρακείμενα υποστατικά και προκλήθηκε φωτιά σε ένα όχημα στην περιοχή, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Ένα πρόσωπο ηλικίας 21 ετών, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Από τις εξετάσεις, διαπιστώθηκε πως φέρει κάταγμα αγκώνα.

Δειτε Επισης

Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ με Γκαγιέγο στον πάγκο-Η ανακοίνωση του deal
Ακύρωσε εισιτήρια του τελικού που αγοράστηκαν από άλλους οπαδούς η Πάφος
Ανακοίνωσε προπονητή η Ένωση Νέων Παραλιμνίου
Το πρόγραμμα των αγώνων της τελικής φάσης του EURO U-17
Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ
«Λέγονται και γράφονται πολλά για Κβιλιτάια, αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 το χρόνο»
Απαντά στις αντιδράσεις για τα βραβεία ο ΠΑΣΠ-«Δεν είναι ο Σπύρος Νεοφυτίδης που επιλέγει τους κορυφαίους»