Η επίσημη θέση της Ανόρθωσης για Φερέρ-«Αναχωρεί για Ισπανία για να είναι κοντά στην οικογένεια του»

Για το θέμα υγείας που προέκυψε με τον Σάλβα Φερέρ, όπως και για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Απόλλωνα, μίλησε ο εκπρόσωπος Tύπου της Ανόρθωσης στον ΣΠΟΡ ΦΜ.

«Οφείλουμε να παραδεχθούμε πως τέτοιες στιγμές τα σημαντικά είναι άλλα. Όχι το ποδόσφαιρο. Όταν κινδυνεύει η υγεία κάποιου ποδοσφαιριστή, μια νίκη ή ένα γκολ την Κυριακή είναι το λιγότερο. Ευχαριστούμε όλους όσοι ευχήθηκαν στον Σάλβα Φερέρ. Βοήθησαν και τον ίδιο να συνειδητοποιήσει ότι είναι η αρχή μιας μακράς διαδρομής αλλά στο τέλος υπάρχει φως στο τούνελ και δεν είναι μόνος του. Θα αναχωρήσει για Ισπανία για να είναι κοντά στην οικογένεια του και θα αρχίσει εκεί την αγωγή που του έχουν συστήσει οι γιατροί. Είναι και αγωνιστική απώλεια, αλλά το σχολιάζω τελευταία γιατί όταν μιλάμε για ανθρώπινα, τα αγωνιστικά, όπως είπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα».

Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα: «Έχουμε ένα ντέρμπι σ’ ένα δύσκολο γήπεδο που θα είναι γεμάτο τουλάχιστον από τη δική μας πλευρά. Το περιμένουν και οι δύο ομάδες. Για εμάς είναι η ευκαιρία να δώσουμε συνέχεια στις επιτυχίες μετά τη νίκη κόντρα στην Ομόνοια. Δεν θα είναι εύκολο αλλά όπως είπαμε από την αρχή της σεζόν η ομάδα δεν φοβάται κανένα και μπορεί να νικήσει τον οποιοδήποτε αντίπαλο».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Απομένουν δύο προπονήσεις πρωινές. Είναι ανοικτά τα ζητήματα του Ιωάννου και Μουσοντά. Ο Μουσοντά έχει καλές πιθανότητες να είναι στην αποστολή, αλλά αντιθέτως, πολύ δύσκολα ο Μιχάλης Ιωάννου θα προλάβει. Θα τον δούμε μάλλον από την επόμενη αγωνιστική».

Δειτε Επισης

Σπουδαία μεταγραφή για την Καρμιώτισσα-Ανακοίνωσε τον Στέφαν Σίμιτς
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Τζιωνής
Oι έδρες των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας
Στην Κύπρο για τη μεταγραφή του στον Άρη ο Γκόλντσον, σύμφωνα με το Sky Sports
Η ενημέρωση της Ομόνοιας προς τον κόσμο της θα ταξιδέψει στη Γεωργία
Επίσημα στα γαλάζια ο Μπουαγκάρντ-Η ανακοίνωση του Απόλλωνα
Έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο σε Σοφοκλέους ο Απόλλωνας και τον παραχωρεί δανεικό
H αποτίμηση του ΑΠΟΕΛ για το ντεμπούτο Ελ Αραμπί και Μάιερ-Πώς προσεγγίζουν τον επαναληπτικό
Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ, ψάχνει το ποδοσφαιρικό θαύμα στην Αρένα
Έχασε αλλά παρέμεινε ζωντανή η Πάφος στη Λιθουανία