«Δεν δεχόμαστε από κανένα να μας στερεί αυτό που δικαιούμαστε στο γήπεδο»

Για το ισόπαλο παιχνίδι με την ΑΕΖ αλλά και στο επόμενο με την Πάφο, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας.

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM ο Γιώργος Καζαμίας ανέφερε πως, «δεν τα καταφέραμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς. Κρατάμε ότι τουλάχιστον δεν χάσαμε. Έστω και με τον 1 βαθμό είχαμε κέρδος από το χθεσινό ματς. Σαφέστατα όπως εξελίχθηκε ο αγώνες μας αφήνει μια πικρή γεύση. Πήγαμε μέχρι την πηγή αλλά δεν ήπιαμε νερό. Αν είχαμε λίγο πιο καθαρό μυαλό στο τελευταίο τέταρτο του γηπέδου, ίσως να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Είχε και η ΑΕΖ αρκετές ευκαιρίες και θεωρώ ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα».

Για το λάθος του Σέργιου είπε πως, «ήταν μια άτυχη στιγμή για τον Κωνσταντίνο. Είναι δυνατός χαρακτήρας και θεωρώ πως ήδη το έχει αφήσει πίσω του».

Για το στοιχείο που κρατάνε στην ομάδα από το χθεσινό ματς: «Η ομάδα μας μπορεί να μην εμφανίστηκε όπως τις προηγούμενες βδομάδες, όμως και πάλι δεν χάσαμε. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και το ανατρέψαμε».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα για τον αγώνα με την Πάφο είπε ότι, «χάνει και Πάφο και Ομόνοια ο Μπεχαράνο. Ήταν τιμωρημένος από πριν, είχε 3 κάρτες. Ο Οφόρι και ο Κουμουρής ακολουθούν το πρόγραμμα των προπονήσεων. Η τελική απόφαση είναι του προπονητή μας».

Για τα παράπονα από τη διαιτησία ο Καζαμίας ανέφερε ότι, «αυτό που θέλω να πω είναι ότι την τελευταία τουλάχιστον 12ετία, κάναμε απίστευτες θυσίες. Με πολλές θυσίες φέραμε τη Νέα Σαλαμίνα εδώ  που είναι σήμερα. Και σήμερα υπάρχουν οικονομικά θέματα, μέχρι το τέλος της χρονιάς χρειαζόμαστε 600 χιλιάδες. Δεν δεχόμαστε από κανένα να μας στερεί αυτό που δικαιούμαστε στο γήπεδο. Δεν έχει καμία σχέση πως έπαιξε η ομάδα. Είναι δυο διαφορετικά πράγματα. Αδικηθήκαμε ξεκάθαρα στη φάση του πέναλτι και άντε τώρα να βγάλεις την προκατάληψη του κόσμου μας πως στο μοναδικό παιχνίδι που δεν ορίστηκε ξένος ρεφ ήταν το δικό μας. Θεωρούμε πως υπάρχει έλλειψη σεβασμού προ το σωματείο μας».

Δειτε Επισης

Η δεκάδα παικτών εκτός Top 6 που ξεχώρισε στη φετινή Premier League
Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ
«Λέγονται και γράφονται πολλά για Κβιλιτάια, αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 το χρόνο»
Απαντά στις αντιδράσεις για τα βραβεία ο ΠΑΣΠ-«Δεν είναι ο Σπύρος Νεοφυτίδης που επιλέγει τους κορυφαίους»
Αξιολογεί Ράφα Λόπες για την επιθετική του γραμμή ο ΑΠΟΕΛ
Ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή η ΑΕΚ
«Είδα τον Μιλίτσεβιτς να κλαίει και σαν άνθρωπος του έδωσα το χέρι μου, θα το ξανά έκανα 100 φορές»