Πλουτής: Στόχος μας η εξάδα, πιθανό να μπούμε σε εμπάργκο

Για τη συνέχεια και τους στόχους της ΑΕΛ μετά την ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λεμεσού, Πλουτής Αβραάμ.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ανέφερε ότι, «είναι μια ήττα που μας στεναχωράει. Θεωρούμε ότι το 3-0 δεν ήταν τόσο αντιπροσωπευτικό της εικόνας του αγώνα. Περιμέναμε περισσότερο πάθος και διάθεση από τους παίκτες. Ήταν μια εμφάνιση που μας απογοήτευσε. Δεν θα τα παρατήσουμε. Θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε την εξάδα. Η ΑΕΛ δεν κοιτάζει ούτε πίσω ούτε κάτω στη βαθμολογία. Χθες έγιναν διάφορες συναντήσεις για να δούμε πως μπορούμε να βελτιώσουμε την αγωνιστική εικόνα της ομάδας».

Για την προετοιμασία ενόψει του ντέρμπι με τον Άρη ανέφερε πως, «χθες η ομάδα προπονήθηκε κανονικά. Σήμερα οι παίκτες έχουν ρεπό και από αύριο επαναρχίζει η προετοιμασία για το ματς με τον Άρη. Δεν έχουμε αγωνιστικά προβλήματα για το παιχνίδι της Δευτέρας».

Για την ενίσχυση της ομάδας είπε ότι, «Θα προσπαθήσουμε με τις εισηγήσεις που θα κάνει ο προπονητής μας, να δούμε πως μπορούμε να βελτιώσουμε την ομάδα μας. Τα πράγματα είναι δύσκολα, υπάρχουν πάρα πολλά εμπόδια μπροστά μας. Πιθανό να μπούμε σε λίγες μέρες σε εμπάργκο για οφειλές της περσινής σεζόν. Η διοίκηση θα κάνει ότι μπορεί να για να ξεπεράσει και αυτό το πρόβλημα, ώστε να μπορέσει η ομάδα να ενισχυθεί».

Δειτε Επισης

Σπουδαία μεταγραφή για την Καρμιώτισσα-Ανακοίνωσε τον Στέφαν Σίμιτς
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Τζιωνής
Oι έδρες των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας
Στην Κύπρο για τη μεταγραφή του στον Άρη ο Γκόλντσον, σύμφωνα με το Sky Sports
Η ενημέρωση της Ομόνοιας προς τον κόσμο της θα ταξιδέψει στη Γεωργία
Επίσημα στα γαλάζια ο Μπουαγκάρντ-Η ανακοίνωση του Απόλλωνα
Έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο σε Σοφοκλέους ο Απόλλωνας και τον παραχωρεί δανεικό
H αποτίμηση του ΑΠΟΕΛ για το ντεμπούτο Ελ Αραμπί και Μάιερ-Πώς προσεγγίζουν τον επαναληπτικό
Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ, ψάχνει το ποδοσφαιρικό θαύμα στην Αρένα
Έχασε αλλά παρέμεινε ζωντανή η Πάφος στη Λιθουανία