«Η Πάφος των επενδύσεων δεν χάνει εύκολα, στο Παπαδόπουλος η πιο καυτή ατμόσφαιρα στην Κύπρο»

Για το ντέρμπι με την Πάφο αλλά και τα αγωνιστικά δεδομένα της Ανόρθωσης, μίλησε ο Δημήτρης Χριστοφόρου.

Σε δηλώσεις του στο Super Sport FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Κυρίας ανέφερε πως, «είναι σαφώς δύσκολο παιχνίδι για μας απέναντι σε μια ομάδα που φιλοδοξεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, έχουμε τις ίδιες φιλοδοξίες. Η ομάδα που θα επιβληθεί της αντιπάλου της θα πετύχει και το στόχο της. Δεν πρόκειται να κερδίσουμε λόγω της παράδοσης αλλά μόνο αν κάνουμε αυτά που πρέπει».

Για τα αγωνιστικά είπε ότι, «επιστρέφει ο Τεχέρα που εξέτισε την ποινή του. Από εκεί και πέρα θα δούμε τι συμβαίνει με τους υπόλοιπους. Ο Καστέλ προπονείται και είναι θέμα του προπονητή, ενώ ο Γκασαμά δεν έχει κάνει 100% προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα, θα τον δούμε στις τελευταίες δύο προπονήσεις».

Για την προϊστορία με την Πάφο πρόσθεσε ότι, «είναι εύκολο να “πειράξεις” την προϊστορία. Η Πάφος των επενδύσεων δεν χάνει εύκολα. Δεν πρόκειται να κερδίσουμε γιατί έχουμε καλή παράδοση, αλλά λόγω απόδοσης».

Σε ερώτηση εάν στόχος της Ανόρθωσης είναι το πρωτάθλημα είπε πως, «θεωρούμε ότι όλα αυτά είναι εντυπώσεις της στιγμής. Όταν έρχεται ένα στραβό αποτέλεσμα πολλοί θα αμφισβητήσουν τη δυναμική της ομάδας. Αν νικήσουμε στην Πάφο θα έχουμε άλλη συζήτηση τη Δευτέρα. Τα δεδομένα αλλάζουν από βδομάδα σε βδομάδα. Δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις».

Για τους χαμένους βαθμούς εντός έδρας ο Δημήτρης Χριστοφόρου ανέφερε πως, «έχουν ξαναγίνει και αυτά, όπως και τα ακριβώς αντίθετα. Το Αντώνης Παπαδόπουλος είναι η πιο καυτή και γηπεδική ατμόσφαιρα που συναντά κανείς στην Κύπρο και είναι φυσιολογικό να υπάρχουν απαιτήσεις για να κερδίζουμε εκεί. Είναι ένα στατιστικό που είναι στα πόδια των παικτών μας να το αλλάξουν».

Για την παρουσία του κόσμου στο ντέρμπι είπε πως, «είναι ένα ακόμη σημάδι της νέας εποχής. Πριν μερικά χρόνια όσα εισιτήρια και να ζητούσαμε θα μας τα έδιναν, τώρα άλλαξε πολιτική και μας δόθηκε το 10%, περίπου 850 εισιτήρια. Η κάθε ομάδα κάνει πολιτική στο γήπεδό της κι οφείλουμε να τη σεβαστούμε. Ο πρόεδρος της ομάδα μας, μέλη του Δ.Σ. και ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται στο στο ξενοδοχείο Capital Coast της Πάφου την Κυριακή στις 11:00 για να έχουν επαφή με τον κόσμο, να συνομιλήσουν και είναι μια καλή ευκαιρία για τον κόσμο στην Πάφο και όχι μόνο να έρθουν να συνομιλήσουν. Θα γίνει και ενημέρωση για το πρόγραμμα “Γίνε Συμμέτοχος”. Έχει δίψα ο κόσμος, έχει και απαιτήσεις. Αυτό τον κόσμο πρέπει να τον κρατήσουμε και ο τρόπος είναι η ομάδα να πηγαίνει καλά και να παλεύει μέχρι το τελευταίο λεπτό κάθε αγώνα. Τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους, μέσα από την απόδοση και τις εμφανίσεις της ομάδας

Δειτε Επισης

Σπουδαία μεταγραφή για την Καρμιώτισσα-Ανακοίνωσε τον Στέφαν Σίμιτς
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Τζιωνής
Oι έδρες των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας
Στην Κύπρο για τη μεταγραφή του στον Άρη ο Γκόλντσον, σύμφωνα με το Sky Sports
Η ενημέρωση της Ομόνοιας προς τον κόσμο της θα ταξιδέψει στη Γεωργία
Επίσημα στα γαλάζια ο Μπουαγκάρντ-Η ανακοίνωση του Απόλλωνα
Έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο σε Σοφοκλέους ο Απόλλωνας και τον παραχωρεί δανεικό
H αποτίμηση του ΑΠΟΕΛ για το ντεμπούτο Ελ Αραμπί και Μάιερ-Πώς προσεγγίζουν τον επαναληπτικό
Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ, ψάχνει το ποδοσφαιρικό θαύμα στην Αρένα
Έχασε αλλά παρέμεινε ζωντανή η Πάφος στη Λιθουανία