Τα μέτρα της Αστυνομίας για το ντέρμπι Πάφος-Ανόρθωση

Η Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κοινό, καλεί τον φίλαθλο κόσμο, που θα παρευρεθεί την Κυριακή 05/11/2023 (έναρξη ώρα 18:00), στον ποδοσφαιρικό αγώνα της 10ης αγωνιστικής της Α΄ φάσης του πρωταθλήματος 2023-2024, μεταξύ των ομάδων ΠΑΦΟΣ F.C – ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ, να εκδηλώνεται με αθλητοπρέπεια και σεβασμό.

Προτρέπονται οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα να προσέλθουν στο στάδιο έγκαιρα για αποφυγή τυχόν δικής τους ταλαιπωρίας. Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν για το κοινό η ώρα 16:30.

Ανακοινώνεται ότι

ΠΑΦΟΣ F.C
Οι φίλαθλοι της ομάδας της Πάφος F.C θα καταλάβουν τις δυτικές κερκίδες του σταδίου. Ως εκ τούτου, προτρέπονται οι οπαδοί που θα εισέλθουν στις πιο πάνω κερκίδες να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στον δυτικό χώρο στάθμευσης.

Κατά την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, θα λειτουργήσουν τα βόρεια ταμεία για τους φιλάθλους της Πάφος F.C. Τα ταμεία θα ανοίξουν η ώρα 16:30.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Οι φίλαθλοι της ομάδας της Ανόρθωσης Αμμοχώστου θα καταλάβουν τις ανατολικές κερκίδες του σταδίου. Ως εκ τούτου, προτρέπονται οι οπαδοί που θα εισέλθουν στις πιο πάνω κερκίδες να σταθμεύσουν τα οχήματα τους στην ανατολική πλευρά του σταδίου.

Επιπρόσθετα, οι φίλοι της Ανόρθωσης προτρέπονται να χρησιμοποιήσουν μέρος του χώρου στάθμευσης βόρεια του σταδίου, όπως φαίνεται στο συνημμένο σχεδιάγραμμα.

Για τους οπαδούς της Ανόρθωσης δεν θα υπάρξει πώληση εισιτηρίων στο στάδιο.

Τονίζεται σε όλους ότι:

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να επικοινωνήσει με την Αστυνομία Πάφου μπορεί να τηλεφωνεί στον αριθμό 26806060.

Επισημαίνεται ότι η Αστυνομία βρίσκεται στους αθλητικούς χώρους για την προστασία των φιλάθλων. Διευκρινίζεται επίσης, ότι θα βρίσκεται στη γύρω περιοχή του σταδίου Στέλιος Κυριακίδης για παροχή τροχαίων διευκολύνσεων στο κοινό, τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά την αποχώρησή τους.

Δειτε Επισης

Σπουδαία μεταγραφή για την Καρμιώτισσα-Ανακοίνωσε τον Στέφαν Σίμιτς
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Τζιωνής
Oι έδρες των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας
Στην Κύπρο για τη μεταγραφή του στον Άρη ο Γκόλντσον, σύμφωνα με το Sky Sports
Η ενημέρωση της Ομόνοιας προς τον κόσμο της θα ταξιδέψει στη Γεωργία
Επίσημα στα γαλάζια ο Μπουαγκάρντ-Η ανακοίνωση του Απόλλωνα
Έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο σε Σοφοκλέους ο Απόλλωνας και τον παραχωρεί δανεικό
H αποτίμηση του ΑΠΟΕΛ για το ντεμπούτο Ελ Αραμπί και Μάιερ-Πώς προσεγγίζουν τον επαναληπτικό
Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ, ψάχνει το ποδοσφαιρικό θαύμα στην Αρένα
Έχασε αλλά παρέμεινε ζωντανή η Πάφος στη Λιθουανία