Επικό τρολάρισμα του Μίλερ στον... άστεγο Κέιν-«Δεν θα έχεις χώρο στο ξενοδοχείο με τόσες μπάλες»

Το ένα γκολ πίσω από το άλλο σκοράρει ο Χάρι Κέιν. Ο Άγγλος φορ δείχνει την κλάση του στην Μπάγερν με το «καλησπέρα», καθώς σε κάθε αγώνα εμφανίζεται όλο και καλύτερος, έχοντας ήδη φτάσει τα 17 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, μετά από 14 συμμετοχές.

Κι όμως, παρότι ο Κέιν βρίσκεται στο Μόναχο από τα τέλη του καλοκαιριού, δεν έχει καταφέρει ακόμα να βρει σπίτι για να μείνει ο ίδιος και η οικογένεια του, με αποτέλεσμα να πληρώνει 10.000 λίρες τη βραδιά σε ένα από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία της πόλης, έχοντας ήδη δαπανήσει το ποσό του ενός εκατομμυρίου!

Μετά το τέλος του ντέρμπι με την Ντόρτμουντ, ο Τόμας Μίλερ δεν έχασε την ευκαιρία να τον «τρολάρει» για τον συγκερκιμένο λόγο. Κόντρα στην Ντόρτμουντ, ο Άγγλος killer πέτυχε το δεύτερο συνεχόμενο του χατ τρικ στην Bundesliga και έτσι πήρε στο... ξενοδοχείο του μια ακόμη μπάλα.

Ο Γερμανός συμπαίκτης του έκανε την πλάκα του και του τόνισε χαρακτηριστικά ότι με τα γκολ του μικραίνει ακόμα περισσότερο το δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Κολομβία: Ο 39χρονος Ροδαγιέγκα με... μισό πόδι, σκόραρε και έστεψε την ομάδα του πρωταθλήτρια
Το Κατάρ ενδιαφέρεται να θέσει εκ νέου υποψηφιότητά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2029
Ζαφείρης μέχρι το 2027 στη Σλάβια Πράγας-«Νιώθω σαν στο σπίτι μου, ετοιμαστείτε για όσα έρχονται»
ΒΙΝΤΕΟ: O Ντεμπελέ πήρε όλο το... σετ του Μέσι και τις φανέλες των Σουάρες και Άλμπα
BINTEO: Νεύρα από τον Μέσι στην ήττα της Ίντερ Μαϊάμι, έριξε.. σφαλιάρα στον Βιτίνια
Ο Πολ Ινς συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ-Το αυτοκίνητό του έπεσε πάνω σε νησίδα
Τα βρήκε με τη Ρόμα και κάνει δικό της τον Τάμι Έιμπραχαμ η Μπεσίκτας
Η Τσέλσι έδωσε τα χέρια με την Μπράιτον για τον Ζοάο Πέδρο
Η Μπάγερν πέρασε με τεσσάρα τη Φλαμένγκο και έκλεισε ραντεβού στους «8» με την Παρί
Ακριβότερος μέσος στον κόσμο ο Μπέλιγχαμ, ακολουθούν Πέδρι και Βιρτζ