Σκέψεις για δίδυμο Κάιτ-Μακάι στον πάγκο του Απόλλωνα

Δίδυμο… έκπληξη φαίνεται πως σκέφτεται η διοίκηση του Απόλλωνα Λεμεσού για τον πάγκο της ομάδας.

Με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να έχει αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο των Κυπρίων, η ομάδα αναζητά τον αντικαταστάτη του και έχει στοχεύσει, σύμφωνα με ολλανδικά μέσα, τον Ντιρκ Κάιτ για προπονητή. Μάλιστα, θέλει να τον πάρει… πακέτο με τον Ρόι Μακάι ως βοηθό του, αποκτώντας ένα δίδυμο με κύρος και πολλές παραστάσεις από τα γήπεδα.

Η οριστική απόφαση από τους ανθρώπους του Απόλλωνα δεν έχει ληφθεί ακόμα αλλά οι δύο άλλοτε σπουδαίοι φορ έχουν το προβάδισμα σε σχέση με άλλες λύσεις που υπάρχουν στη λίστα της διοίκησης.

Ο Κάιτ εργάστηκε ως επικεφαλής προπονητής στη Φέγενορντ u19 και στη Ντεν Χάαγκ, ενώ ο Μακάι απέκτησε εμπειρία ως βοηθός προπονητή στη Φέγενορντ u19 και στη Ρέιντζερς και ήταν επικεφαλής προπονητής της Γιονγκ Φέγενορντ. Αυτή τη στιγμή εργάζεται ως πρεσβευτής για την πρώην ομάδα του, την Μπάγερν Μονάχου.

Δειτε Επισης

Σε νέα σύσκεψη την Τρίτη τα προβλήματα για την κάρτα φιλάθλου
Συζητήθηκαν λύσεις για την κάρτα φιλάθλου στη σύσκεψη-Συστάθηκε Επιτροπή που θα καταλήξει στην ιδανικότερη
Εξόφλησε τις φορολογικές τις υποχρεώσεις η ΑΕΛ-«Ιστορικός σταθμός, μηδενικό το υπόλοιπο»
Πάπουτσος: Θα αναγκαζόμαστε να φέρνουμε μόνο ξένους διαιτητές στο τέλος, είμαστε στο παρά πέντε
Αναχωρεί για Πολωνία η αποστολή της Ομόνοιας-Μένει στην Κύπρο ο Ελάντερ, υπέστη μυϊκό τραυματισμό
Θα αναμετρηθεί με Αυστρία και Εσθονία στο Άλφαμεγα τον Νοέμβριο η Εθνική
Ο τρόπος λειτουργείας της κάρτας φιλάθλου στο επίκεντρο συνάντησης ΚΟΑ και ομάδων πρώτης κατηγορίας
Στον Ατρόμητο ο Λεωνίδας Βόκολος
Θλίψη στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για το θάνατο του 28χρονου Χαράλαμπου
Από το ισπανικό πρωτάθλημα στο κυπριακό και στην Ομόνοια Αραδίππου