Έκανε την έκπληξη, κέρδισε τον Άρη και πήρε την πρώτη της νίκη η Δόξα-Τα νέα δεδομένα στη βαθμολογία

Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πήρε η Δόξα, η οποία έκανε την έκπληξη κερδίζοντας με 2-0 τον Άρη, σε αγώνα για την 15η αγωνιστική.

Η ομάδα της Κατωκοπιάς πήρε το πρώτο της τρίποντο και έφθασε τους 4 βαθμούς. Σε 14 παιχνίδια είχε καταφέρει να αποσπάσει μόλις ένα βαθμό κόντρα στην Καρμιώτισσα.

Από την άλλη η ομάδα της Λεμεσού έμεινε στην 5η θέση και τους 29 βαθμούς και στο -6 από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ.

Ο Ασάντε σκόραρε στο 34' και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, ενώ το τελικό 2-0 ήρθε από αυτογκόλ του Γκομίς στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου.

Oι συνθέσεις των δύο ομάδων

Δόξα (Γιώργος Πετράκης): Σισκόφκσι, Αντωνιάδης, Ε. Κυριάκου (79′ Στυλιανού), Πούριτς, Φοφανά, Ναμπί (79′ Τραϊτσέφκι), Σκόγκλαντ (68′ Κλεόφιλο), Βελκόφσκι, Αλσέους, Ασάντε, Τρούγιτς (84′ Σαντίκ).

Άρης (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Βανά, Γιαγκό, Μουσούντα, Μπρόσον, Καζού, Μπράουν (59′ Σπόλιαριτς), Στρούσκι (46′ Νίκολιτς), Μαγιαμπέλα (59′ Σουμάνσκι), Μοντνόρ, Κοκόριν, Γκομίς (68′ Σάβο).

Τα αποτελέσματα της 15η αγωνιστικής

Σάββατο

Εθνικός-ΑΕΚ 0-3

Ομόνοια-Καρμιώτισσα 2-1

Ανόρθωση-Οθέλλος 2-1

Κυριακή

ΑΕΖ-ΑΕΛ 1-4

Πάφος-ΑΠΟΕΛ 0-1

Απόλλωνας-Νέα Σαλαμίνα 0-2

Δευτέρα

Δόξα-Άρης 2-0

Η βαθμολογία

5ba89868-5d35-4638-9741-212dea9b1907

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»