Δεύτερη σύλληψη για τα επεισόδια στο Απόλλωνας-Νέα Σαλαμίνα

Σε δεύτερη σύλληψη, σχετικά με επεισόδια που εκτυλίχθηκαν μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα Απόλλωνας-Νέα Σαλαμίνα, που διεξήχθη την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, στη Λεμεσό, προχώρησε χθες η Αστυνομία.

Πρόκειται για 21χρονο, κάτοικο Λεμεσού, εναντίον του οποίου εξασφαλίστηκε μαρτυρία κατά τη διάρκεια των αστυνομικών εξετάσεων. Ο 21χρονος συνελήφθη χθες βράδυ δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Υπενθυμίζεται ότι στις 19 Δεκεμβρίου, για την ίδια υπόθεση, η Αστυνομία είχε προχωρήσει στη σύλληψη ενός 17χρονου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Φωτογραφία του 21χρονου, είχε δοθεί στη δημοσιότητα, από την Αστυνομία, σε μία προσπάθεια εντοπισμού του.

Την ίδια στιγμή η Αστυνομία, συνεχίζει να αναζητεί άλλα πέντε πρόσωπα, σχετικά με την πιο πάνω υπόθεση.

asyti

dd

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Δειτε Επισης

Conference League-ΑΕΚ: Χωρίς Ελίασον η λίστα για τα ματς με τη Χάποελ Μπερ Σεβά
Η επίσημη θέση της Πάφου για τον Νταβίντ Λουίζ
Ολοκληρώνεται σύντομα το νέο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ
«Ξεπεράσαμε τα 3500 εισιτήρια διαρκείας, είμαστε σε αναμονή της απόφασης για το εμπάργκο»
Ανακοίνωσε τον 21χρονο αμυντικό Πεδράο η Πάφος
Εξετάζει την περίπτωση Άβιλα για το δεξί άκρο της άμυνας ο ΑΠΟΕΛ
Οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό-Ανάμεσα τους και ο ΠΑΟΚ
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Αϊτόρ
Σφράγισε την πρόκριση στο Βελιγράδι η ΑΕΚ-Πρόκριση στα πέναλτι με τρομερό Αλομέροβιτς
Για μάχη ανάμεσα σε Άρη και Ομόνοια για τον Κακουλή κάνουν λόγο στη Σουηδία