Το αφεντικό τρελάθηκε στη Σαουδική Αραβία-Ferrari, χρυσά ρολόγια και σουίτες για τους σταρ του ποδοσφαίρου

Από τη στιγμή που ενεργοποιήθηκε η βόμβα Κριστιάνο Ρονάλντο, το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας έχει μετατραπεί στο σύγχρονο ποδοσφιρικό Ελ Ντοράντο.

Οι ομάδες της Saudi Pro League έχουν καταφέρει να μαζέψουν έναν γαλαξία αστέρων προσφέροντας αμύθητα συμβόλαια στα οποία δεν μπορούν να αντιστασθούν οι ποδοσφαιριστές και φυσικά δεν μπορούν να ανταγωνιστούν ακόμη και οι πιο πλούσιες ευρωπαϊκές ομάδες.

Κι οι υπεύθυνοι των ομάδων φροντίζουν σε κάθε ευκαιρία να δείξουν πόσο πολύ εκτιμούν το γεγονός ότι ποδοσφαιριστές όπως Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Καρίμ Μπενζεμά, ο Ενγκολό Καντέ, ο Ριάντ Μαχρέζ επέλεξαν το δικό τους πρωτάθλημα για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Κι όσο κι αν στη Σαουδική Αραβία δεν γιορτάζουν τα Χριστούγεννα (καθώς το βασίλειο θεωρείται ένα αυστηρό θεοκρατικό κράτος) για χάρη του ποδοσφαίρου γίνεται μια εξαίρεση. Και τα χριστουγεννιάτικα δώρα που πήραν ή θα πάρουν τα... βαριά χαρτιά του πρωταθλήματος ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Όπως αποκάλυψε ειδικός στα είδη πολυτελείας (αλλά υπό τον όρο της ανωνυμίας) ορισμένες από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος έχουν παραγγείλει υπερπολυτελή αυτοκίνητα που ξεκινούν από Ferrari SF90 Spider και τελειώνουν σε Bugatti και Lamborghini.

Κάποιες άλλες ομάδες προτίμησαν τα ρολόγια, αλλά όχι όποια κι άποια καθώς οι παραγγελίες αφορούσαν τα μοντέλα Jacob and C Bugatti Chiron, τα οποία κοστίζουν 350.000 ευρώ, αλλά και τα πιο οικονομικά Chopard L.U.C Lunar, τα οποία πωλούνται για... μόλις 60.000 ευρώ.

Παράλληλα υπάρχουν πληροφορίες για μαζικές παραγγελίες τσαντών στον γνωστό οίκο Yves Saint Lauren προκειμένου να μη μείνουν παραπονούμενες και οι σύζυγοι/σύντροφοι των ποδοσφαιριστών.

Ωστόσο επειδή τα αυτοκίνητα, τα ρολόγια και οι τσάντες δεν αρκούν και δεδομένου ότι από 1η Ιανουαρίου ξεκινά μια νέα μεταγραφική περίοδος, οι ιθύνοντες των ομάδων της Saudi Pro League προσφέρουν στους παίκτες τους και ταξιδιωτικά πακέτα! Κι όχι ότι κι ότι αλλά διαμονή στις προεδρικές σουίτες των καλύτερων ξενοδοχείων σε Παρίσι, Λονδίνο και Μαλδίβες.

«Το πακέτο που έχουμε κλείσει στο Παρίσι είναι διάρκειας μιας εβδομάδας σε μία από τις προεδρικές σουίτες του Four Seasons Hotel George V, το οποίο κοστίζει περίπου 17.000 ευρώ τη βραδιά. Υπάρχουν βέβαια και πιο οικονομικά πακέτα στη γαλλική πρωτεύουσα που ξεκινούν από τις 7.000 ευρώ, ενώ αυτό στο Kudadoo Maldives Private Island, αξίζει 6.3 χιλιάδες ευρώ τη βραδιά», αποκάλυψε η ίδια πηγή και προφανώς τις επόμενες ημέρες θα διαβάσουμε και νέα ονόματα σπουδαίων ποδοσφαιριστών που θα αποχαιρετήσουν τα πρωταθλήματα που αγωνίζονται για να συνεχίσουν την καριέρα τους στη Μέση Ανατολή.

Πάντα για το καλό του ποδοσφαίρου και προκειμένου να ζήσουν μια... διαφορετική εμπειρία.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

BINTEO: Η τελευταία συναισθηματική ομιλία του Κλοπ στους παίκτες του-«Σας αγαπώ...»
Γκουαρδιόλα: Με έφερε σε άλλο επίπεδο ο Γιούργκεν, θα μου λείψει πολύ
Ο Λοπετέγκι αναλαμβάνει τη Γουέστ Χαμ
Oι πρώτοι πιθανοί αντίπαλοι Ομόνοιας και ΑΕΚ στο Conference League
Γκουαρδιόλα: Η πραγματικότητα είναι ότι είμαι πιο κοντά στο να φύγω παρά να μείνω στη Σίτι
Πρωταθλήτρια Αγγλίας η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα
ΒΙΝΤΕΟ: Γαλατάσαραϊ VS Φενέρμπαχτσε-Σύρραξη των παικτών πριν το ζέσταμα
Έκανε χατ τρικ και βγήκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος o Τζόλης
ΒΙΝΤΕΟ: Χαμός στο «Άνφιλντ» για το τελευταίο ματς του Κλοπ
Ο Ρανιέρι οδήγησε την Κάλιαρι στη σωτηρία