Με τρεις αγώνες συνεχίζεται η 13η αγωνιστική-Στραμμένα στο ΓΣΠ τα βλέμματα

Άλλοι τρεις αγώνες για την 13η αγωνιστική του ποδοσφαιρικού Πρωταθλήματος CYTA, διεξάγονται σήμερα Κυριακή.

Πρώτος χρονικός αγώνας θα διεξαχθεί, στις 16:30, στο «Στέλιος Κυριακίδης», ανάμεσα σε Καρμιώτισσα Πολεμιδιών και ΑΕΖ. Διαιτητής ορίστηκε, σύμφωνα με την ΚΟΠ, ο Φωτίου Κωνσταντίνος, με Α' Βοηθό Διαιτητή τον Γεωργίου Χαράλαμπο, Β' Βοηθό Διαιτητή τον Σάββα Γιώργο και 4ο Διαιτητή τον Αργυρού Μ. Ανδρέας. Στο VAR ο Zufferli Luca, στο AVAR η Χριστοδούλου Μαρία και Παρατηρητής ο Ιωάννου Μιχάλης.

Η ΑΕΖ βρίσκεται, σε 12 αγώνες, στην 11η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς, ενώ η Καρμιώτισσα στην 13η και προτελευταία θέση, με 6 βαθμούς.

Στις 19:00, στο ΓΣΠ, ο ΑΠΟΕΛ φιλοξενεί την Δόξα Κατωκοπιάς. Διαιτητής ορίστηκε ο Χριστοδούλου Ιωάννης, με Α' Βοηθό Διαιτητή τον Κοντεμενιώτη Γιώργο, Β' Βοηθό Διαιτητή τον Μεταξά Μιχάλη και 4ο Διαιτητή τον Τεχράνυ Ανδρέα. Στο VAR ο Αντωνίου Μενέλαος, στο AVAR ο Κουμή Δημήτρης και Παρατηρητής ο Τσαγγάρης Μάριος.

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται, σε 12 αγώνες, στην 3η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς, ενώ η Δόξα στην 14η και τελευταία θέση με 1 βαθμό.

Την ίδια ώρα, στο «Αμμόχωστος – Επιστροφή», η Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται την Πάφος FC. Διαιτητής ορίστηκε ο Cibelli Luca με Α' Βοηθό Διαιτητή τον Γεωργίου Παύλο, Β' Βοηθό Διαιτητή τον Ανδρέου Π. Ανδρέα και 4ο Διαιτητή τον Χατζηγεωργίου Παναγιώτη . Στο VAR ο Χριστοφόρου Μάριος, στο AVAR ο Βασιλείου Αδάμος και Παρατηρητής ο Δημητρίου Βασίλης.

Η Νέα Σαλαμίνα, βρίσκεται, σε 12 αγώνες, στην 8η θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς, ενώ η Πάφος στην 4η θέση με 26 βαθμούς.

Δειτε Επισης

Σπουδαία μεταγραφή για την Καρμιώτισσα-Ανακοίνωσε τον Στέφαν Σίμιτς
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Τζιωνής
Oι έδρες των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας
Στην Κύπρο για τη μεταγραφή του στον Άρη ο Γκόλντσον, σύμφωνα με το Sky Sports
Η ενημέρωση της Ομόνοιας προς τον κόσμο της θα ταξιδέψει στη Γεωργία
Επίσημα στα γαλάζια ο Μπουαγκάρντ-Η ανακοίνωση του Απόλλωνα
Έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο σε Σοφοκλέους ο Απόλλωνας και τον παραχωρεί δανεικό
H αποτίμηση του ΑΠΟΕΛ για το ντεμπούτο Ελ Αραμπί και Μάιερ-Πώς προσεγγίζουν τον επαναληπτικό
Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ, ψάχνει το ποδοσφαιρικό θαύμα στην Αρένα
Έχασε αλλά παρέμεινε ζωντανή η Πάφος στη Λιθουανία