Στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ο Καρβαλιάλ

Σήμερα ολοκληρώνεται, όπως όλα δείχνουν, η πρόσληψη του Κάρλος Καρβαλιάλ στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Ανακοινώνεται και ο τεχνικός διευθυντής Πέδρο Άλβες.

Εποχή Καρβαλιάλ... ενόψει για τους Ερυθρόλευκους. Το παιχνίδι στον Βόλο ήταν το "κύκνειο άσμα" του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, όπως εξάλλου αναμενόταν, ιδίως μετά και τη νέα βαρβάτη γκέλα των Πειραιωτών. 

Ο Ισπανός τεχνικός ήταν ούτως ή άλλως "τελειωμένος" έπειτα τη συντριβή στο Φράιμπουργκ και ο αντικαταστάτης του θα είναι επίσης από την ιβηρική, αλλά από... διαφορετική γειτονιά. 

Το πρώτο όνομα που "έπαιξε" δυνατά -προερχόμενο από τα πορτογαλικά ΜΜΕ- για τον πάγκο του Ολυμπιακού ήταν ο Κάρλος Καρβαλιάλ και πλέον ο άλλοτε προπονητής του Αστέρα Τρίπολης είναι οριστικά ο εκλεκτός και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα βρίσκεται εντός της ημέρας στην Ελλάδα (κάποιες πληροφορίες τον θέλουν στη χώρα μας από χθες το βράδυ), για να προχωρήσει η συμφωνία του με τους Ερυθρόλευκους. 

Τελευταίος σταθμός του ήταν η Θέλτα, στον πάγκο της οποίας κάθισε πέρυσι, ενώ είχαν προηγηθεί οι Αλ Ουάχντα, Μπράγκα, Ρίο Αβέ, Σουόνσι, Σέφιλντ, Μπασακσεχίρ, Μπεσίκτας, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Μαρίτιμο μεταξύ άλλων. 

Ανακοινώνεται και ο Άλβες

Οι πληροφορίες του SDNA αναφέρουν πως εκτός από τον Καρβαλιάλ, σύμφωνα με το πλάνο που υπάρχει θα ανακοινωθεί και ο Πορτογάλος, Πέδρο Άλβες, ο οποίος θα αναλάβει καθήκοντα αθλητικού διευθυντή. Ο μέχρι πρότινος αθλητικός διευθυντής της Ρίο Άβε θα έχει διευρυμένο ρόλο στους «ερυθρόλευκους» και ήταν εκείνος, ο οποίος μεταξύ άλλων ενέκρινε την επιλογή Καρβαλιάλ!

Δειτε Επισης

Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι κυπριακές συμμετοχές από το Σίδνεϋ ως το Πεκίνο
Πλήγμα με Μπρινιόλι στην ΑΕΚ
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Καραμανώλης
Κρεμάει τα παπούτσια του και γίνεται αθλητικός ψυχολόγος ο Κλέιμαν
Επίσημα ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού ο Τέτε
Ο Παναθηναϊκός θέλει να κλειδώσει την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Μπότεφ Πλόβντιβ
Υπέγραψε συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια με τον Παναθηναϊκό ο Τέτε-Μπήκε στην ευρωπαϊκή λίστα
H ΑΕΚ έκανε τα εύκολα δύσκολα, όμως η πρόκριση παραμένει στα χέρια της
Βήμα πρόκρισης με μπροστάρη Κουλιεράκη για τον επιπόλαιο ΠΑΟΚ
ΠΑΟΚ - Μπόρατς και AEK - Ίντερ ντ’ Εσκάλδες, πόνταρε τώρα στην Megabet Plus με αμέτρητες επιλογές