Αυτά είναι τα δύο σχέδια οικονομικής ενίσχυσης του ΑΠΟΕΛ

Τα σχέδια οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας, παρουσίασε σε δημοσιογραφική διάσκεψη ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης.

Όπως ανέφερε ο ισχυρός άνδρας των γαλαζοκιτρίνων, «το πρώτο σχέδιο ονομάζεται ''Tο μεγαλύτερο sold out στην ιστορία και θα είναι ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ''. Θα είναι εισφορά για τον μεγαλύτερο αγώνα εικονικού αγώνα. Θα είναι η ελάχιστη προσφορά των 20 ευρώ, για να σημειώσουμε το sold out πρέπει να φτάσουμε τα 23 χιλιάδες εισιτήρια. Ένα άτομο μπορεί να αγοράσει όσα εισιτήρια θέλει. Θα στείλουμε και ένα μήνυμα στους αντιπάλους μας, ότι το ΑΠΟΕΛ μπορεί να γεμίσει το μεγαλύτερο στάδιο της Κύπρου. Αυτό έχει ως στόχο να γίνει μέχρι τις 31/12/2023».

Όπως είπε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, «το δεύτερο σχέδιο είναι για 500 άτομα που μπορούν να προσφέρουν περισσότερο και είναι 1.000 ευρώ τον μήνα για τρεις μήνες. Έχουμε προγραμματίσει στις 28/12 χοροεσπερίδα που θα ανακοινώσουμε στις επόμενες 48 ώρες το σχήμα».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του σωματείου, Κυριάκος Ζιβανάρης ανέφερε πως, «δεν είναι ώρα για να ρίξουμε ευθύνες, είναι ώρα να στηρίξουμε την ομάδα, μας χρειάζεται το ΑΠΟΕΛ. Είναι ξεκάθαρο ότι από αυτή την προσπάθεια χρειαζόμαστε δύο εκατομμύρια και ξεκάθαρα θα πάνε στο payroll των παικτών. Θέλουμε όλο τον κόσμο δίπλα μας, από τους πιο μικρούς μέχρι τους πιο μεγάλους».

Δειτε Επισης

Σπουδαία μεταγραφή για την Καρμιώτισσα-Ανακοίνωσε τον Στέφαν Σίμιτς
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Τζιωνής
Oι έδρες των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας
Στην Κύπρο για τη μεταγραφή του στον Άρη ο Γκόλντσον, σύμφωνα με το Sky Sports
Η ενημέρωση της Ομόνοιας προς τον κόσμο της θα ταξιδέψει στη Γεωργία
Επίσημα στα γαλάζια ο Μπουαγκάρντ-Η ανακοίνωση του Απόλλωνα
Έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο σε Σοφοκλέους ο Απόλλωνας και τον παραχωρεί δανεικό
H αποτίμηση του ΑΠΟΕΛ για το ντεμπούτο Ελ Αραμπί και Μάιερ-Πώς προσεγγίζουν τον επαναληπτικό
Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ, ψάχνει το ποδοσφαιρικό θαύμα στην Αρένα
Έχασε αλλά παρέμεινε ζωντανή η Πάφος στη Λιθουανία