Αυτά είναι τα δύο σχέδια οικονομικής ενίσχυσης του ΑΠΟΕΛ

Τα σχέδια οικονομικής ενίσχυσης της ομάδας, παρουσίασε σε δημοσιογραφική διάσκεψη ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης.

Όπως ανέφερε ο ισχυρός άνδρας των γαλαζοκιτρίνων, «το πρώτο σχέδιο ονομάζεται ''Tο μεγαλύτερο sold out στην ιστορία και θα είναι ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ''. Θα είναι εισφορά για τον μεγαλύτερο αγώνα εικονικού αγώνα. Θα είναι η ελάχιστη προσφορά των 20 ευρώ, για να σημειώσουμε το sold out πρέπει να φτάσουμε τα 23 χιλιάδες εισιτήρια. Ένα άτομο μπορεί να αγοράσει όσα εισιτήρια θέλει. Θα στείλουμε και ένα μήνυμα στους αντιπάλους μας, ότι το ΑΠΟΕΛ μπορεί να γεμίσει το μεγαλύτερο στάδιο της Κύπρου. Αυτό έχει ως στόχο να γίνει μέχρι τις 31/12/2023».

Όπως είπε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, «το δεύτερο σχέδιο είναι για 500 άτομα που μπορούν να προσφέρουν περισσότερο και είναι 1.000 ευρώ τον μήνα για τρεις μήνες. Έχουμε προγραμματίσει στις 28/12 χοροεσπερίδα που θα ανακοινώσουμε στις επόμενες 48 ώρες το σχήμα».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του σωματείου, Κυριάκος Ζιβανάρης ανέφερε πως, «δεν είναι ώρα για να ρίξουμε ευθύνες, είναι ώρα να στηρίξουμε την ομάδα, μας χρειάζεται το ΑΠΟΕΛ. Είναι ξεκάθαρο ότι από αυτή την προσπάθεια χρειαζόμαστε δύο εκατομμύρια και ξεκάθαρα θα πάνε στο payroll των παικτών. Θέλουμε όλο τον κόσμο δίπλα μας, από τους πιο μικρούς μέχρι τους πιο μεγάλους».

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε Ράφα Λόπες η Ανόρθωση
Νέα φιλική ήττα για την Ομόνοια στην Πολωνία
Η Ανόρθωση ανακοίνωσε συμφωνία με τον Ante Roguljić
Ανακοίνωσε Ντένι Χότσκο η Καρμιώτισσα
Στα ραντάρ της Νυρεμβέργης του Κλόζε ο Χάμπος
Αποκάλυψε επίσημο ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για τον Σπόλιαριτς ο Άρης
Καταδικάζει τους βανδαλισμούς η ΑΕΛ-«Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν άναδρo να αμαυρώσει την ιστορία μας»
Η τοποθέτηση του ΑΠΟΕΛ για την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών-«Μάλλιασε η γλώσσα μας»
Έβαλαν φωτιά και προκάλεσαν ζημιές στο γήπεδο που θα διεξαχθεί η ανοιχτή προπόνηση της ΑΕΛ
Ανακοίνωσε τέσσερα δυνατά φιλικά στην Αυστρία