Άγγιξε το θαύμα αλλά λύγισε στα πέναλτι από τη Φιορεντίνα η Πάρμα

Την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας πανηγυρίσε με τρόπο... γκρανγκινιολικό η Φιορεντίνα, που επιβλήθηκε 4-1 στα πέναλτι της Πάρμα μετά το 2-2 σε 120' αγώνα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους, καθώς πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο μισάωρο του αγώνα, είχαν πάρει «αέρα» δύο τερμάτων μέσα στο «Αρτέμιο Φράνκι»! Συγκεκριμένα, στο 21ο λεπτό, ο Μπερνάμπε έκανε το 1-0, ενώ, δύο λεπτά αργότερα, ο Μπόνι με κοντινό τελείωμα έπειτα από ασίστ του Μιχάιλα, «έγραψε» το 2-0... παγώνοντας τους «βιόλα»!

Παρά το αρχικό σοκ, η Φιορεντίνα πήρε τα ηνία και τον έλεγχο του αγώνα, πιέζοντας ασφυκτικά την αντίπαλη άμυνα ώστε να ξαναμπεί στη διεκδίκηση του ματς. Μπορεί η ομάδα του Βιντσέντσο Ιταλιάνο σπατάλησε πολλές και κλασικές ευκαιρίες, ωστόσο, βρήκε τα γκολ της λύτρωσης στο φινάλε του δευτέρου ημιχρόνου!

Αρχικώς, ο Ενζολά μείωσε σε 2-1 στο 83, για να έρθει με τη συμπλήρωση ακριβώς των 90' ο Σοτίλ και από την άσπρη βούλα να κάνει το 2-2, στέλνοντας το ματς στην παράταση!

Εκεί, αμφότεροι αντίπαλοι δημιούργησαν καλές ευκαιρίες αλλά καμία δεν μετουσιώθηκε σε γκολ, με αποτέλεσμα η πρόκριση να κριθεί στη... ρουλέτα.

Εκεί, οι ψύχραιμοι «βιόλα» ευστόχησαν και στα τέσσερα πέναλτι που εκτέλεσαν, με την Πάρμα από την άλλη να έχει 1/3 και μοιραία να μένει εκτός με 4-1...

Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Η Παρί μπαίνει σφήνα στην Μπαρτσελόνα για τον Νίκο Γουίλιαμς
Λαπόρτα: Τα οικονομικά της Μπαρτσελόνα έχουν βελτιωθεί σημαντικά
Ο Σεσενιόν επιστρέφει στη Φούλαμ
O Ντε Χέα προτάθηκε στην Τζένοα
Μπαρτσελόνα και Σίτι κατέθεσαν πρόταση στην Λειψία για τον Όλμο
Η Τότεναμ έκλεισε ταλέντο από τη Νότια Κορέα
Η Αλ Χιλάλ χτύπησε την πόρτα της Μπαρτσελόνα για Βίτορ Ρόκε-Ανοικτοί στο ενδεχόμενο πώλησης οι «μπλαουγκράνα»!
ΒΙΝΤΕΟ: Πιάστηκαν στα χέρια Κόλγουιλ και Μακλίν σε φιλικό της Τσέλσι με τη Ρέξαμ
Καταγγελία Μασεράνο-«Μπήκαν και μας έκλεψαν τα πράγματα»
Η Γαλλία καθάρισε τις ΗΠΑ, πεντάρ από τους Ιάπωνες και δύσκολη νίκη για την Ισπανία