Τσιάρτας: «Βλέπω τον εαυτό μου στον Μέσι, μας επέκριναν που δεν τρέχαμε»

Ο Βασίλης Τσιάρτας μίλησε σε ισπανικό μέσο, την εφημερίδα «El Confidencial», και αναφέρθηκε επίσης στο EURO 2024, στο πέρασμά του από την La Liga, αλλά και στην προσπάθεια που θα κάνει η Ελλάδα για να είναι παρούσα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα γίνει το προσεχές καλοκαίρι στη Γερμανία.

Ο δημοσιογράφος ρωτάει τον Τσιάρτα για το γεγονός ότι κάποιοι τον επέκριναν για το γεγονός ότι δεν έτρεχε πολύ μέσα στο γήπεδο. «Έτρεχα λίγο για όσους δεν έχουν γαμ@@@@η ιδέα από ποδόσφαιρο. Έτρεχα στην επίθεση και σκεφτόμουν πιθανούς τρόπους για να δώσω την τελική πάσα και να διασπάσω την άμυνα. Κάποιοι πιστεύουν ότι το να εκτελέσεις φάουλ ή κόρνερ δεν είναι κουραστικό. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μαραθώνιος. Το έχει πει ο Κρόιφ: 'Δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής πιο γρήγορος από την μπάλα'.

Υπάρχουν λίγοι παίκτες όπως ο Μέσι, ο Ρικέλμε, εγώ. Έλεγαν ότι δεν έτρεχα, αλλά έβαζα 15 ή 20 γκολ και έδινα ασίστ. Για ποιο λόγο τότε δεν απαιτούν και από τους κεντρικούς αμυντικούς να τρέχουν στην επίθεση;» λέει ο Τσιάρτας, ο οποίος ρωτήθηκε κατόπιν σε ποιον σημερινό ποδοσφαιριστή «βλέπει» τον εαυτό του.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Στο στόχαστρο της Μπενφίκα ο Κωνσταντέλιας
Την Πέμπτη η κλήρωση της Cyprus League by Stoiximan
Από τον Κεραυνό στο Κόσοβο ο Μιχάλης Κακιούζης
Ο λόγος που η Κρουζ Αζούλ έβαλε τον διεθνή Έλληνα επιθετικό να προπονείται μόνος του
Ανάμεσα στους υποψήφιους στόχους της Μπαρτσελόνα ο Μπράιαν Σαραγόσα
Εκτός αποστολής για την προετοιμασία της Ανόρθωσης Παρούτης και Αμποάγκιε-Πρόβλημα με τη βίζα του Αφρικανού
Συνεχίζεται το θρίλερ με Βαλαντσιούνας-Ποιος είναι ο δρόμος για να πάει στον Παναθηναϊκό
Απαντά για το επεισόδιο με Ενρίκε ο Ζοάο Πέδρο-«Δεν ξέρουν να χάνουν»
Κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ Γ' Κατηγορίας η Κύπρος
Σάλος με Λαμίν Γιαμάλ-Καταγγελία ότι πλήρωσε άτομα με νανισμό για ψυχαγωγία στο πάρτι γενεθλίων του