Αφήνει παραθυράκι για διερεύνηση χειραγώγησης του πρωταθλήματος η Επ. Δεοντολογίας, ρίχνει το μπαλάκι στη Βουλή

Διευκρινίσεις σε σχέση με το θέμα που προέκυψε σχετικά με τους κόκκινους φακέλους και το πόρισμα που εκδόθηκε πρόσφατα, δίνει η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, μετά τη χθεσινή συνεδρίασή της. Όπως σημειώνει η Επιτροπή, η Νομοθεσία δεν επιτρέπει στην Επιτροπή να προχωρήσει και να διερευνήσει το σημαντικότερο ίσως θέμα το οποίο προκύπτει από τους κόκκινους φακέλους.

Το θέμα αυτό, σύμφωνα με την Επιτροπή, είναι κατά πόσον η ύπαρξη των κόκκινων φακέλων και ο Χειρισμός που έγινε από την ΚΟΠ έχει επηρεάσει καθ' οιονδήποτε τρόπο την διεξαγωγή του Πρωταθλήματος.

Μάλιστα επισυνάπτει αυτούσια μια παράγραφο από το πόρισμα 111 σελίδων όπου αναφέρεται από τους ερευνώντες λειτουργούς πως, «Στο πόρισμα στη σελίδα 111 αναφέρεται από τους Ερευνώντες Λειτουργούς πως, «το θέμα του επηρεασμού ή όχι του Πρωταθλήματος χρήζει περαιτέρω διερεύνησης ή μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο αυτοτελούς έρευνας. Όμως, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι κατά την άποψή μας η υφιστάμενη Νομοθεσία δεν καλύπτει πράξεις χειραγώγησης Πρωταθλήματος στην ολότητά του».

Την ίδια ώρα η Επιτροπή υποδεικνύει πω, έχει ολοκληρώσει τις εργασίες για τροποποίηση του Νόμου και σε περίπτωση κατά την οποία η Βουλή των Αντιπροσώπων εγκρίνει τις τροποποιήσεις τότε θα αποφασίσει με το νέο Νόμο κατά πόσον θα διατάξει έρευνα για χειραγώγηση του Πρωταθλήματος πάντα σε σχέση μαζί με την υπόθεση των κόκκινων φακέλων.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Τρίποντο με ανατροπή για τον Εθνικό κόντρα στην Καρμιώτισσα
Επανήλθε ο Γιάνσον-«Γνώριζε για την αποχώρηση του ο Ρέιχνταλ, είναι γελοίο»
Πέρετζ για το περιστατικό με τον Ντε Λούκας-«Μου έλεγε θα σε τιμωρήσω, θα σου επιτεθώ»
Χειρουργήθηκε με επιτυχία ο Κίκο-Το διάστημα της απουσίας του
Μπεν Σιμόν για τον αγώνα με την Πάφο-«Δεν υπάρχουν μεγάλα παιχνίδια, υπάρχουν μεγάλοι άνθρωποι»
Το πλάνο του ΑΠΟΕΛ στο Αντώνης Παπαδόπουλος για το διπλό και το ερωτηματικό στην άμυνα
Πρεμιέρα για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος
Απώλεια για την ΕΝΠ, τρίποντο για τον Ολυμπιακό-Τα δεδομένα στη βαθμολογία
H κλήση της Εθνικής Παίδων Κ17
Στην Ανόρθωση μέχρι το 2026 ο Γκαρσία