«Θα επανέλθουμε, δεν υπάρχει περίπτωση με τον Κίρζη εδώ να μην το πράξουμε»

Για το ναυάγιο στις επαφές με τον Μάρκους Βάιντσιρλ και τις προσπάθειες της διοίκησης του Απόλλωνα να βρει τον αντικαταστάτη του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, μίλησε ο Φανούριος Κωνσταντίνου πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον Οθέλλο, ενώ την ίδια ώρα έστειλε το μήνυμα πως η διοίκηση Κίρζη θα επαναφέρει την ομάδα.

Για το ναυάγιο με Βάιντσιρλ και τις διεργασίες που γίνονται: «Κακά τα ψέματα, ο κ. Βάιντσιρλ ήταν ένας από τους σημαντικούς υποψήφιους που υπήρχαν στη λίστα της διοίκησης τα τελευταία 24ωρα. Για διάφορους λόγους δεν προχώρησε η συγκεκριμένη συνεργασία. Δεν είχαμε πει ποτέ ότι είναι κοντά, ίσως προτίμησε κάποιες άλλες επιλογές. Από εκεί και πέρα αξιολογούμε τη λίστα που καθημερινά μεγαλώνει. Πρέπει να κάνουμε μια σοβαρή επιλογή για να θέσουμε τις βάσεις και να επανέλθει ο Απόλλωνας εκεί που του αρμόζει»

Αν έχει τεθεί κάποιο χρονοδιάγραμμα: «Το θέμα του προπονητή μας καίει. Έρχονται συνεχώς νέα ονόματα, θα δούμε ποιον θα επιλέξει ο κ. Κίρζης μαζί με τον Μάκη Παπαϊωάννου. Είτε είναι από γερμανική σχολή ή από αλλού, πρέπει να είναι ένας προπονητής με προσωπικότητα που να έχει διάθεση να δουλέψει και όχι να συνταξιοδοτηθεί. Πρέπει να κάνουμε μία σοβαρή επιλογή για να θέσουμε τις βάσεις και να επιστρέψει ο Απόλλωνας. Δεν περιμέναμε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και το νέο γήπεδο να βιώσουμε αυτή την μεταβατική περίοδο τόσο νωρίς. Δεν το περιμέναμε γιατί είχαμε όλα τα εχέγγυα. Πρέπει να έρθει ένας προπονητής στο Κολόσσι που θα πάρει τα κλειδιά και να βάλει τις βάσεις για να επανέλθει ο Απόλλωνας. Είναι αλήθεια ότι χάσαμε ποδοσφαιριστές και την ταυτότητα μας τα τελευταία χρόνια. Παίκτες έφυγαν γιατί οι ίδιοι το ήθελαν. Πλην από την Ανόρθωση, καμία ομάδα δεν ήταν καλύτερη από τον Απόλλωνα. Εμείς δεν κάναμε τις ευκαιρίες μας γκολ. Αντιλαμβανόμαστε την κατάσταση και τις απαιτήσεις του κόσμου και θα επανέλθουμε, δεν υπάρχει περίπτωση με τον κ. Κίρζη εδώ να μην το πράξουμε»

Δειτε Επισης

Σπουδαία μεταγραφή για την Καρμιώτισσα-Ανακοίνωσε τον Στέφαν Σίμιτς
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Τζιωνής
Oι έδρες των ομάδων της δεύτερης κατηγορίας
Στην Κύπρο για τη μεταγραφή του στον Άρη ο Γκόλντσον, σύμφωνα με το Sky Sports
Η ενημέρωση της Ομόνοιας προς τον κόσμο της θα ταξιδέψει στη Γεωργία
Επίσημα στα γαλάζια ο Μπουαγκάρντ-Η ανακοίνωση του Απόλλωνα
Έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο σε Σοφοκλέους ο Απόλλωνας και τον παραχωρεί δανεικό
H αποτίμηση του ΑΠΟΕΛ για το ντεμπούτο Ελ Αραμπί και Μάιερ-Πώς προσεγγίζουν τον επαναληπτικό
Με την πλάτη στον τοίχο η ΑΕΚ, ψάχνει το ποδοσφαιρικό θαύμα στην Αρένα
Έχασε αλλά παρέμεινε ζωντανή η Πάφος στη Λιθουανία