Έντονος ο Πετρίδης-«Ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι ομαδούλα για να παραχωρηθεί σε επενδυτή»

Ιδιαίτερα έντονος παρουσιάστηκε ο ισχυρός άνδρας του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, σχετικά με ενέργειες που έγιναν με θέμα την ομαλή λειτουργία τη Εταιρείας με επίκεντρο το οικονομικό.

«Ο ΑΠΟΕΛ είναι εδώ ενωμένος, δυνατός και θα διεκδικήσει όλα τα τρόπαια εντός Κύπρου. Παρά το ότι είμαστε μακριά από τίτλους τα τελευταία χρόνια, αυτό που θέλουν όλοι να φτάσουν είναι ο ΑΠΟΕΛ. Διαπιστώνουμε πως η πολεμική ενάντια στον ΑΠΟΕΛ αυξάνεται χρόνο με τον χρόνο, αλλά δεν μας πτοεί και μπορούμε με τον κόσμο μας να αντέξουμε. Βλέπουμε επενδυτές και ακούμε για μετεγγραφές εκατομμυρίων τις τελευταίες μέρες. Η ΚΟΠ πρέπει να παρέμβει. Ο ΑΠΟΕΛ ότι πέτυχε το πέτυχε μόνος του, χωρίς ξένα δεκανίκια. Ο ΑΠΟΕΛ αποτελεί τη δύναμη του παρελθόντος του παρόντος και του μέλλοντος.

Ευχαριστούμε θερμά τον κόσμο μας που κάνει έδρα μας κάθε γήπεδο που αγωνιζόμαστε. Ευχαριστώ και το προπονητικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές. Μας κάνουν περήφανους με την προσπάθεια τους. Είμαι πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και στον ΑΠΟΕΛ. Το λέω και ανατριχιάζω ότι η φετινή ομάδα έχει το καλύτερο κλίμα. Εμείς θα είμαστε δίπλα τους. Κτυπώ ξύλο να συνεχίσουμε έτσι.

Πάμε τώρα στον λόγο που είμαστε εδώ, για την οικονομική ενίσχυση. Έχουμε ομόλογα για αγορές. Έχουμε 20.000 κουπόνια που κοστολογούνται από 25 ευρώ. Θα πωλούνται μέσα από τα Orange Shop και λεπτομέρειες θα βρείτε στην ανακοίνωση που θα ακολουθήσει. Μάλιστα θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα δώρο αξίας 40 χιλιάδων ευρώ».

Ποιο είναι το ποσό που χρειάζεται και περιμένει; «Όσο και να είναι, εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε σωστοί. Να πληρώνουμε τους ποδοσφαιριστές και να είμαστε σωστοί στις υποχρεώσεις μας. Όπως ανταπεξέλθαμε τόσο καιρό, όπως θα περάσουμε και τα κριτήρια του Μαρτίου. Το είχαμε πει πως θα ήταν στα 7-8 εκατομμύρια ευρώ. Έχουμε καλύψει τα 3 εκοτυμμύρια ευρώ από δικές μας προσπάθειες και προσπαθούμε να βρούμε τα άλλα 5 εκ.».

Για τις μετεγγραφές: «Σε σχέση με τις άλλες ομάδες οι δικές μας είναι οι πιο ποιοτικές. Έχουμε πετύχει το μέγιστο και περισσότερο από τις προηγούμενες χρονιάς».

Για τον επενδυτή: «Ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι ομαδούλα για να παραχωρηθεί σε κανέναν επενδυτή της ώρας. Άλλο ο μακροχρόνιος επενδυτής και άλλο ο βραχυπρόθεσμος. Ενέργειες κάνουμε. Συζητούμε με διάφορους, αλλά υπάρχουν κάποιες αρχές που δεν μπορούμε να τις παραβούμε».

Όσα δήλωσε ο Γιώργος Εφραίμ: 

«Αγωνιζόμαστε σε ένα πρωτάθλημα υψηλού ανταγωνισμού. Στο αποδυτήριο του ΑΠΟΕΛ υπάρχουν όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να επιστρέψει η ομάδα στους τίτλους. Υπάρχει η ποιότητα, η θέληση, η δίψα και η πίστη. Κυρίως όμως υπάρχει το δέσιμο του συνόλου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Ως ποδοσφαιριστές γνωρίζουμε τις δυσκολίες και τον αγώνα της διοίκησης. Εμείς δηλώνουμε αφοσιωμένοι στην δουλειά μας. Ζητάμε μόνο ένα πράγμα, να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Μοναδικός μας στόχος είναι να πανηγυρίσουμε μαζί τον Μάιο την επιστροφή στους τίτλους».

 

Δειτε Επισης

Ολοκληρώνεται με δύο αγώνες, η 10η αγωνιστική για τον Β΄ όμιλο του Πρωταθλήματος
Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο