Αποκαλύψεις για τη μεταγραφή του Μπρούνο-«Ήθελε να φύγει, δεν ήταν θέμα χρημάτων»

Ο γενικός διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους, διέψευσε τα ποσά που ακούγονται ότι δαπάνησε η ομάδα του για την απόκτηση του Μπρούνο, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Super Sport FM. 

«Υπήρχε μια προεργασία τουλάχιστον ενός μηνός. Είχαμε βολιδοσκοπήσει την επίσημη Ομόνοια εάν ήταν δυνατό και αν υπήρχε ενδιαφέρον για να μιλήσουμε με τον παίκτη. Τα βρήκαμε με τον Μπρούνο και ακολούθως τα βρήκαμε με την ομάδα. Οι διαπραγματεύσεις ήταν λίγο σκληρές. Υπήρχε πλάνο Β’ και Γ’. Θέλαμε παίκτη έτοιμο, εξαντλήσαμε τα περιθώρια και όλες οι πλευρές έχουν ικανοποιηθεί. Όχι δεν μας κόστισε πολύ η μετεγγραφή και το λέω γιατί ακούω για ποσά που δεν ευσταθούν. Ήταν σκληρές οι διαπραγματεύσεις γιατί η Ομόνοια δεν ήθελε να αποχωριστεί τον παίκτη, αλλά ο ίδιος είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει. Δεν ήταν θέμα χρημάτων. Ήταν θέμα για να τον αφήσει η Ομόνοια να έρθει.

Αν ήταν θέμα λεφτών θα μπορούσαμε να το τελειώσουμε εδώ και ένα μήνα. Το ποσό που δαπανήθηκε για τον Μπρούνο είναι μέσα στα οικονομικά πλαίσια που είχε ορίσει η ομάδα μας. Η μεταγραφή του Σεμέδο ήταν στα οικονομικά πλαίσια που θέλαμε να πωληθεί. Δεν νομίζω πως δείξαμε ότι κάνουμε μεταγραφές του κουτουρού. Έχουμε νεαρούς παίκτες. Είδαμε και ακούσαμε διάφορα για παίκτες που τους ανανεώσαμε το συμβόλαιο. Γίνεται μια δουλειά για να έχει μέλλον αυτή η ομάδα.

Υπέγραψε για 3,5 χρόνια. Έχει πάρει αμέσως δηλαδή έξτρα δύο χρόνια συμβόλαιο. Σίγουρα έχει μια αύξηση στο συμβόλαιό του αλλά όχι αυτό που ακούγεται και σας το λέω με όλη την ειλικρίνεια».

Δειτε Επισης

Στην Πέγεια ως προπονητής ο Πάντσεον
Προβάρει τα γαλαζοκίτρινα ο Αμπντουλαχί Φαουάζ
Ολοκληρώθηκε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής
Ενημερώθηκε για τις έρευνες για στημένα ο ΠτΔ-Ενισχύει την Επ. Δεοντολογίας και Προστασίας Αθλητισμού
Α. Μιχαηλίδης: Αδήριτη ανάγκη η δημιουργία Υφ. Αθλητισμού, να προστατευθεί από τις απειλές
Πρόστιμα από τον Αθλητικό Δικαστή για κροτίδες, πυρσούς και λέιζερ
Χάκαραν τον λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ στο Facebook
Το μήνυμα του Καρώ από Κρήτη-«Ξέρουμε και στην Κύπρο τη δυναμική που έχει ο ΟΦΗ»
Αλλάζει πόλη και ντύνεται στα κιτρινοπράσινα ο Ρομπέρζ-Οι λεπτομέρειες του deal
Όλες οι λεπτομέρειες για τα εισιτήρια του αγώνα της Εθνικής Κύπρου