Αποκαλύψεις για τη μεταγραφή του Μπρούνο-«Ήθελε να φύγει, δεν ήταν θέμα χρημάτων»

Ο γενικός διευθυντής της Πάφος FC, Χάρης Θεοχάρους, διέψευσε τα ποσά που ακούγονται ότι δαπάνησε η ομάδα του για την απόκτηση του Μπρούνο, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Super Sport FM. 

«Υπήρχε μια προεργασία τουλάχιστον ενός μηνός. Είχαμε βολιδοσκοπήσει την επίσημη Ομόνοια εάν ήταν δυνατό και αν υπήρχε ενδιαφέρον για να μιλήσουμε με τον παίκτη. Τα βρήκαμε με τον Μπρούνο και ακολούθως τα βρήκαμε με την ομάδα. Οι διαπραγματεύσεις ήταν λίγο σκληρές. Υπήρχε πλάνο Β’ και Γ’. Θέλαμε παίκτη έτοιμο, εξαντλήσαμε τα περιθώρια και όλες οι πλευρές έχουν ικανοποιηθεί. Όχι δεν μας κόστισε πολύ η μετεγγραφή και το λέω γιατί ακούω για ποσά που δεν ευσταθούν. Ήταν σκληρές οι διαπραγματεύσεις γιατί η Ομόνοια δεν ήθελε να αποχωριστεί τον παίκτη, αλλά ο ίδιος είχε εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει. Δεν ήταν θέμα χρημάτων. Ήταν θέμα για να τον αφήσει η Ομόνοια να έρθει.

Αν ήταν θέμα λεφτών θα μπορούσαμε να το τελειώσουμε εδώ και ένα μήνα. Το ποσό που δαπανήθηκε για τον Μπρούνο είναι μέσα στα οικονομικά πλαίσια που είχε ορίσει η ομάδα μας. Η μεταγραφή του Σεμέδο ήταν στα οικονομικά πλαίσια που θέλαμε να πωληθεί. Δεν νομίζω πως δείξαμε ότι κάνουμε μεταγραφές του κουτουρού. Έχουμε νεαρούς παίκτες. Είδαμε και ακούσαμε διάφορα για παίκτες που τους ανανεώσαμε το συμβόλαιο. Γίνεται μια δουλειά για να έχει μέλλον αυτή η ομάδα.

Υπέγραψε για 3,5 χρόνια. Έχει πάρει αμέσως δηλαδή έξτρα δύο χρόνια συμβόλαιο. Σίγουρα έχει μια αύξηση στο συμβόλαιό του αλλά όχι αυτό που ακούγεται και σας το λέω με όλη την ειλικρίνεια».

Δειτε Επισης

Ολοκληρώνεται απόψε η προετοιμασία της Εθνικής για τον αγώνα με τη Σκωτία
Απαντά σε Βρωνίδη με νέο βίντεο με το «σπρώξιμο» του Όλτρα η ΑΕΚ
Η τοποθέτηση Απόλλωνα για την ποινή σε Ουάρντα και τα συγχαρητήρια στο νομικό τμήμα
«Δεν κατανοώ αυτό το υπέρμετρο αίσθημα αδικίας»
Καταλήγει στους εκλεκτούς ο Κετσπάγια για τη δύσκολη μάχη κόντρα στη Σκωτία
Υποψήφιος για κορυφαίος τερματοφύλακας της χρονιάς ο Ουζόχο
Πέρασαν την πόρτα του χειρουργείου Βούκασιν και Αρτυματάς
Δίνει βίντεο στη δημοσιότητα από τα «σοβαρά επεισόδια» η ΑΕΚ
Η επεξήγηση των φάσεων της 2ης αγωνιστικής-«Ο διαιτητής λανθασμένα δεν άλλαξε την απόφαση του»
«Καλό σου ταξίδι Χρυσταλλένη Αυξεντίου Σουρουλλά. Χαιρετισμούς στο Γληόρη»