Σενάριο για Κλοπ και Ρεάλ, έχει γίνει κουβέντα και για μεταγραφές

Την ώρα που ο Γιούργκεν Κλοπ διανύει τη χειρότερη περίοδο από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Λίβερπουλ, ισπανικό δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο Γερμανός προπονητής βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το συμβόλαιο του 55χρονου τεχνικού με τους «κόκκινους» λήγει το 2026 και οι Ισπανοί έχουν εκτιμήσει τα όσα έχει πετύχει από το 2015 στο Μέρσεϊσαϊντ, παίρνοντας ένα πρωτάθλημα, ένα Champions League και είχε τρεις παρουσίες σε τελικούς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με την αγγλική ομάδα.

Η «Nacional», μάλιστα, υποστηρίζει ότι οι δύο πλευρές έχουν περάσει και σε παραπάνω θέματα για την ενδεχόμενη συνεργασία τους, όπως η ενίσχυση της ομάδας, εφόσον ο Κλοπ αποδεχθεί την πρόταση της Ρεάλ.

Συγκεκριμένα, έχει εισηγηθεί την απόκτηση των Τζουντ Μπέλινγκχαμ και Κιλιάν Εμπαπέ.

Δειτε Επισης

Η Επιτροπή Διαιτήτων διέγραψε τον Ντέιβιντ Κόουτ για το VIDEO εις βάρος του Κλοπ και της Λίβερπουλ
Ο πατέρας Κέρκεζ αποκάλυψε πως ο γιος του θα παίζει στη Λίβερπουλ
Θέλει να κάνει δικό της τον Φοφανά η Τσέλσι
Πάει Μπαρτσελόνα με τρελό συμβόλαιο ο Νίκο Γουίλιαμς
Προχωρημένες επαφές της Νάπολι με Νούνιες
Φουλάρει για Νίκο Γουίλιαμς Μπαρτσελόνα
Παραμένει εγκλωβισμένος στο Ιράν ο Ταμέρι-Αποχωρεί από την Ίντερ
Η Γιουβέντους χρυσώνει τον Γκιόκερες
Ορεξάτη η Τσέλσι, έκανε το χρέος της κόντρα στην LAFC μπροστά σε… άδειες εξέδρες
Στο στόχαστρο τριών ομάδων της Premier League o Γκαρνάτσο